tirsdag den 18. juni 2024

Rally i Bårse

Otto deltager på søndag og har godkendt arealet

På søndag er der rally i Bårse. Jeg vil gætte på at læserne at dette blogindlæg kan deles i to grupper:

  • Dem, der tænker, at det er noget med hastighedskørsel for biler: ”Et rally er et motorløb for biler bestående af et antal hastighedsprøver (specialprøver) på lukkede områder eller afspærrede offentlige veje.” Og nok undrer sig over hvordan det lige kan afvikles i Bårse og omegn.
  • Dem, er tænker, at det er hundesporten rally: ”Rally er en sport, hvor hund og fører gennemfører en bane, som er designet af en rallydommer. Dommeren beder føreren starte, hvorefter teamet (hund og fører) i deres eget tempo gennemfører en bane med 10-20 øvelser afhængig af klassen. Hver øvelse, der skal udføres, er angivet med et skilt”.

Jeg kan straks afsløre, at det er hundesporten rally 😉

Sydkystens Hundeskole står for arrangementet, og hvem er vi så? 

Vi blev stiftet i 2008 og har haft hjemsted i Solrød Kommune indtil den 24. august 2023, hvor vi formelt flyttede til Vordingborg Kommune fordi jeg – som har været formand alle årene – flyttede fra Solrød til Præstø.

I Sydkystens Hundeskole prioriterer vi at lade overskuddet for en del af vores prøver gå til gode formål. I år har vi hidtil støttet Danske Hospitalsklovne, Legeheltene og det danske landshold i rally.

Det var derfor nærliggende, at overskuddet fra vores første lokale rallyprøve skulle gå til et godt lokalt formål, det blev Julekurven i Præstø.

Vi har været meget glade for opbakningen til prøven. 

For det første er arrangementet udsolgt med 90 ekvipager. 

For det andet har vi mødt fantastisk lokal velvilje. Så herfra skal lyde en kæmpestor tak til følgende virksomheder, der har støttet med præmier:

Bårse idrætsforening

Den lille slikfabrik

Krudtlinger i Præstø

Kærlighed og Ko

Land & Fritid

Møns Bank

Ole Stol

Præstø Bagværk

Præstø vingård

Sjæl og Sans

Tissot & Koch

Særligt interesserede kan læse om arrangementet her Officielle rallylydighedsprøver på Bårse Stadion, 4720 Præstø den 23. juni 2024. Tilskuere er velkomne, men skal huske at det er en konkurrence der er i gang, så der er ikke mulighed for at hilse på hundene.

Arrangører og deltagere glæder sig til en fantastisk dag og der skal nok komme mere omtale på dagen.

Endnu engang kæmpestor tak for opbakningen!



PS: Vi håber mange vil benytte lejligheden til at gå en tur omkring Bårsesøerne, og måske nyde en is eller en frokost i Præstø.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar