søndag den 2. juni 2024

Rallyprøver på Vilhelmsborg den 1. juni 2024

Zara og sekretær trainee :-)

Det er ikke så tit jeg dømmer uden for Sjælland tænkte jeg, da jeg skulle skrive dette blogindlæg. Det er så ikke rigtigt. En tredjedel af mine 212 dommeropgaver har været uden for Sjælland og Lolland/Falster heraf 20 i Jylland.

Et skønt areal behørigt aflåst!

Det er altid hyggeligt at dømme væk fra de normale omgivelser, og det var ekstra hyggeligt i går hos DKK Vilhelmsborg, som havde arrangeret en fantastisk flot dobbelt rallyprøve. To fyldte prøver, masser af flotte præmier, virkelig flotte rosetter (jeg fik lyst til at vinde en af dem 😉) og naturligvis som det allervigtigste: et meget veltilrettelagt og velgennemført arrangement, samt en masse virkelig flot førerarbejde. Zara fra DKK havde med kort varsel overtaget ansvaret for at være prøveleder, og det gik rigtigt godt :-)

Vi er ved at være klar til at gå i gang, min ekspertbane bagest

Jeg har tidligere været kendt for nogle meget ingeniøragtige baner (ja, jeg er ingeniør), med lige linjer og meget let genkendelige. Det har jeg prøvet at gøre op med, og det har jeg fået mange (positive!) kommentarer til. Jeg fik ekstraordinært mange i går, og jeg har lappet dem i mig 😊

Mine baner kan ses her og ekspertbanen (dagens første) nedenfor:
    


Jeg vil ganske ubeskedent skrive (og jeg roste også mig selv for det i går 😉) at der er et fedt flow på banerne, der er lange transporter, der er tekniske udfordringer, det er medium+ i sværhedsgrad.

Jeg havde ingen dårlige oplevelser som dommer. Det var varmt, specielt om eftermiddagen temmelig varmt, men alle førere respekterede at deres hunde havde det svært og satte kriterierne efter det.

Der var en del ekvipager der fik 100 på dagen, og det var en nydelse af se et meget højt niveau hos rigtigt mange deltagere.

Tusind tak for at jeg fik lov at dømme og kæmpestort tillykke til de mange dygtige ekvipager.


”Desværre” var dommergaven noget vi rigtigt godt kan lide herhjemme, så den får hurtigt ben at gå på :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar