Jeg føler mig hver eneste gang som en kær gæst af huset. De har fulgt levende og interesseret med i min sommelieruddannelse, fordi jeg hver gang har benyttet muligheden for at smage 4-5 forskellige vine fra det meget alsidige vinkort, og tale med det dygtige personale om dem.
I torsdags kunne jeg fejre at jeg onsdag havde fået at vide, at jeg havde bestået min WSET-eksamen 9. april og nu - udover at være sommelier - også er certificeret i vin: WSET Level Award 3 in Wines. Tusind tak for at fejre mig med et glas mousserende vin på huset, det er meget værdsat.
Jeg valgte igen 5 tapas, som var:
- Rødbedetatar med sennepskorn, fynsk rygeost og vild karse
- Rejecocktail med håndpillede rejer og avocado
- Crustader med færøsk lakserillette og ristede græskarkerner
- Juicy mexicansk ”chicken salad” med Hopballe kylling, tomat, peberfrugt og lime
- Hvidvin - og citrondampet hvide asparges med Hollandaise, pluksalat og vegansk bacon
Dertil fik jeg 2 glas hvidvin og 2 glas rødvin, alle serveret blindt, så jeg kunne bedømme dem uden fordomme, og først til sidst fik oplyst hvad der var i glassene. Naturligvis inspireret af Vinbedømmelseskurset jeg deltog i for nylig (omtalt her).
De fem vine var:
- Château de La Cômbe, Luna Blanc 2022, Provence, mousserende vin på den traditionelle metode (Rolle/Viognier)
- Maison Sharps Mirage Blanc de Noirs (Pinot Noir)
- Grand Cru Eichberg Riesling 2019
- Château de Palayson, Cuvée Christine 2012 (Cabernet Sauvignon/Syrah)
- Maison Shaps Bourgogne Maison Dieu Vielles Vignes 2022 (Pinot Noir)
Tusind tak fordi I gav mig mulighed for denne ekstra mulighed for at nyde vinen blindt.
Der var masser af liv på stedet, jeg faldt i snak med et par ved nabobordet – mit udbud af glas så også ret imponerende ud 😊 – og vi talt om bl.a. sommelieruddannelse og betydningen af at smage vinen blindt.
En virkelig dejlig helhedsoplevelse. Tusind tak til personalet for udsøgt betjening. Jeg håber snart at komme igen!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar