lørdag den 15. oktober 2011

En fantastisk dag i Køge

Anita og Max

I dag stod den så på rally- og LP-prøver i Køge, arrangeret af Dansk Collie Klub. Som altid var det meget velorganiseret, og da de samtidig havde fået sørget for det mest fantastiske vejr var rammerne på plads.
Jeg havde tilmeldt Lille Bjørn i LP2 og i rally ekspertklasse samt Megan i rally championklasse.
Prøvearealet ligger mindre end 10 minutter fra os, og da der var 9 LP1-hunde før LP2, besluttede jeg at tage ned med Max ved 8:30-tiden og aflevere resultatbøger og tjekke området. Der var flere nørder som slet ikke havde hilst på Max, og som nu fik chancen, bl.a. Anita, som det kan ses på billedet.
Ved 10-tiden blev Max kørt hjem og Lille Bjørn og Megan hentet.
Lille Bjørn og jeg er virkelig på bølgelængde efterhånden :-) Hans opvarmning består I at vi går lidt rundt på arealet, derefter sidder han på skødet af mig og får lidt godbidder – og så er han klar.
Vi begyndte med LP2. De officielle bedømmelser fra LP-prøven kan ses her .
Der er nogle af øvelserne der halter lidt, Vi var heldige med pointene i fællesdæk og jeg måtte bruge en taktisk ”bliv” i stillingsskiftet sit-stå. Jeg håber ikke mine kursister læser dette, for helt godt er det ikke, men i en snæver vending kan det være nødvendigt …
Men der er også en stigende stabilitet i mange øvelser. Vi har nu været oppe tre gange i LP2 siden 11. september, og kun fået 2 nuller.
Vi endte samlet med 190 point og en 1. præmie, en god afslutning på LP-året. Vi går nu i træning mod LP3.
Et par timer senere i dag skulle Lille Bjørn op i ekspertklasse i rally. Samme opvarmningsprocedure som til LP, og så gik vi bare noget det må være tæt på vores livs banegennemgang. Jeg er blevet trukket for to gange ”hund går ind i førers bane” og endte med 98 point og 5. vinder. Det var Lille Bjørns første pind i ekspertklasse.
Jeg elsker at arbejde med Lille Bjørn- vi har udviklet os ufatteligt meget sammen det sidste halve års tid, og det er bare en fornøjelse at gå til prøve med ham. Han er totalt fokuseret og vil så gerne arbejde. Der er stadig masser af detaljer at arbejde med specielt i LP, men nu er det bare et spørgsmål om tid og træning, før vi realiserer vores mål om at kunne gå op i LP3.
Jeg fik opvarmet Megan rigtigt dårligt og kom helt skævt i gang med banen, og glemte at smile og ”være som når jeg går med Lille Bjørn” :-( Så at få 89 point var lidt mere end jeg forventede. Men jeg skal bestemt arbejde fokuseret på at analysere, hvad der sker de første 30 sekunder af rallyprøven, for noget går helt galt …
I morgen går den målrettede træning mod LP3 i gang, og Lille Bjørn og jeg har sat to nørder stævne i Herfølge, for at få noget fokuseret træning

Ingen kommentarer: