søndag den 22. juli 2012

Det er sommer, det er sol og det er søndag!

Albert og Kirsten

Endnu er herlig slapperdag. Først morgenluftetur med hundene i strålende solskin.

Efter morgenmaden gik turen til Lizzie i Værløse, hvor vi skulle møde Lille Bjørns søn Albert, som nu er 7 uger. Han kom fra Fyn med sin mor og hele menneskefamilien, og da Lizzie også havde inviteret Inge med Bobbie James, Lille Bjørns far, var der godt liv i huset, og mulighed for at tage et foto med tre generationer. Det kneb dog med at få ro på hundene :-)

Lille Bjørn, Albert og Bobbie

Albert har udviklet sig rigtigt godt, og vi er stolte over Lille Bjørns pt. eneste afkom! Da Albert med familie skulle videre til frokost fik Max mulighed for at komme ind og hilse på en flok Norwich terriere, herunder 2 hanner, som ikke havde brug for en ekstra han i huset … Men jeg tror Max hyggede sig gevaldigt og efter et par timer faldt han bare i søvn!

Hjemme igen midt på eftermiddagen var vejret bare fantastisk, og Megan og jeg skyndte os ned til vandet og fik en herlig svømmetur på en stort set mennesketom strand. Meget underligt på en herlig sommersøndag.

Jeg har gjort de sidste ting klar til morgendagens Sjov Sommer med 17 børn med hunde, det bliver helt sikkert en hyggelig dag.

Og så har jeg for længe siden sagt ja tak til det ærefulde hverv at være dommer ved Islandsk Fårehundeklubs klubmesterskaber i LP og rally den 24. august.

Rallybaner til 24. august 2012

Så til aften fik jeg designet de fire rallybaner. Jeg glæder mig til at udfordre deltagerne med nogle spændende baner.

Ingen kommentarer: