fredag den 11. september 2009

Afveksling

Megan jager Lure

Onsdag havde jeg (nå nej, Kirsten) fået lokket Camilla & Emma til noget Lure Coursing, og så skulle jeg naturligvis med og se hvordan det foregik. ”I Lure Coursing jager hunde en kunstig hare tværs over en mark og følger et løbemønster, der skal simulere en virkelig forfølgelse.”
Emma var tændt fra start og fik to flotte gennemløb og et halvgodt. Megan, som jeg egentlig slet ikke ville prøve, fik to forsøg, men vendte om efter ca. 150 m i første omgang, og endnu tidligere i næste omgang. Og det er jo egentlig meget rart, for en spaniel skal jo ikke forfølge byttet, tværtimod :-)
Det går meget stærkt, men med Camillas kamera lykkedes det alligevel at få flere hundrede fotos :-)

Emma i flot stil!

Torsdag var Lille Bjørn og Kirsten til rally træning, og jeg havde en enetime med en meget lovende LP-ekvipage. Megan og jeg fik trænet fællesøvelserne i forbindelse hermed, og fri ved fod og fremsending bagefter.
Det er mig der sætter banerne op til rallyholdet, og Megan og jeg prøver dem altid af først, det er god opvarmning til LP-træningen.
Efter træningen havde vi bestyrelsesmøde i Sydkystens Hundeskole, et dejligt effektivt møde, hvor vi fik lagt en god og fokuseret strategi for resten af året.
Dagen i dag startede supergodt med at Solrød Nyt både i den elektroniske udgave og i den trykte udgave omtalte os, det giver forhåbentlig et ekstra skub i antallet af medlemmer.
Jeg havde en aftale med Skiffer (engelsk springer) og Maybritt, om at træne vand(apportering), og vejret var virkelig med os. Det gik supergodt! Maybritt og jeg stod i vandet, Megan og Lille Bjørn apporterede på livet løs, og Skiffer overvandt hurtigt alle betænkeligheder og svømmede ud en del gange; stilen kan godt finpudses, men svømmet blev der!!!
Den opmærksomme læser har sikkert bemærket, at Megan på disse tre dage har arbejdet med Lure Coursing, rally, lidt LP og vandapportering. Det kunne ligne en strategi = afveksling fra LP … og det er det også!!!

Ingen kommentarer: