torsdag den 21. oktober 2010

Lille Bjørn på førtidspension?

Kirsten har forbudt mig at pensionere Lille Bjørn! Jeg havde ellers ”truet” med at gøre det efter de miserable rallyprøver på det sidste. Jeg ved ikke hvad forklaringen er på, at det går så dårligt, men han er blevet bange for klap og klik – meget mærkeligt med en hund der er klikkertrænet helt fra lille af. Så nu er der dømt pause fra alt hvad der har med LP og rally at gøre. Jeg har bl.a. meldt ham fra de to indendørs prøver 19. november og 11. december.
Den 14. november deltager han i det første af den stribe sporkurser, som Vibeke Gyldenkærne holder for Sydkystens Hundeskole, og mon ikke det er noget for ham?!
Apropos Sydkystens Hundeskole, skal vi nu også afholde en officiel rallyprøve. Ideen blev fremsat tirsdag den 12. oktober af Charlotte Lia i forbindelse med træning. Dagen efter fik jeg ok fra DKK for at vi måtte holde prøve mellem jul og nytår, og Johanna sagde ja til at dømme. Det sværeste var at finde et egnet indendørs areal; Jersie Hallen skulle have lakeret gulv, Havdrup Hallen skulle bruges til noget andet, men søndag 17. oktober tjekkede jeg et tip fra Camilla, og fik en aftale om at bruge et glimrende ridehus cirka 4 kilometer fra vores træningsplads den 29. december. Ansøgningen gik til DKK samme eftermiddag, og mandag morgen havde Hanne Madsen lagt den på hundeweb! Onsdag den 20. oktober om aftenen lukkede vi tilmeldingen, fordi vi havde passeret de 50 hunde, som vi havde sat som max. Nu er der masser af tid til at få stablet et godt arrangement på benene, og vi glæder os et hyggeligt arrangement.
Og så lige en kommentar til billedet af Megan: Vicky Bjerring var inviteret som officiel fotograf til Spaniel Klubbens LP- og rallyprøver den 12. september, og det er der naturligvis kommet en masse flotte fotos ud af. Billedet af Megan er bare perfekt fanget! Flot cigarføring i næseprøven, en meget koncentreret Megan – og Vicky har naturligvis fået det i den perfekte vinkel!!!

1 kommentar:

Camilla Johannessen sagde ...

Hej Paul
Ja, der sker da en masse.. god ide med at lade Bjørnen gå lidt spor :-)!
SUPER flot foto af Megan :-)
Vi ses på søndag på pladsen..

Camilla