lørdag den 22. marts 2014

Og hvad sagde idioten så?


Megan i Championklasse (Foto: Christina Ulrich Pedersen )

Det er måske ikke den pæneste overskrift men det var den vending jeg brugte om mig selv et par gange i dag, da jeg skulle beskrive min egen indsats ved rallyprøverne i Greve.

Anita havde lavet nogle baner, som passede både Megan og Max fint og begge hunde var dejligt på som det kan ses.

Øverst er det Megans banegennemgang. Det gik fint indtil vi kom til skilt 10, skift side foran. Jeg fik givet skift kommandoen en anelse for sent, Megan skiftede korrekt, men var ved at ramme det næste skilt, og hendes fører fik flot givet en plads kommando, som hun flot lystrede ved at løbe rundt om det næste skilt og ind i plads ...

Derudover en anden ommer og lidt småtteri og vi endte med 83 point.

Men jeg var naturligvis meget tilfreds, for Megan gik virkelig godt med flot logrende hale, og det var kun uheld i form af dårligt førerarbejde, der kostede de fleste point i dag.

Max gik dejligt i dag, han var fokuseret som jeg sjældent har oplevet det (= det uforudsigelige i rallybanen):


Max i Ekspertklasse (Foto: Christina Ulrich Pedersen)

Det gik rigtigt fint indtil skilt 15: Stop, venstre om, stop, hvor jeg ikke opdagede at han ikke satte sig helt i sidste stop. Vi fik minus 10 for den og endte med 85 point.

Men hans fokus var naturligvis det bedste af det hele. Rigtigt lækkert, jeg tror det er den bedste følelse jeg har haft med ham overhovedet til en prøve. Så det går bestemt den rigtige vej.

Næste prøver er 6. april i Ølstykke, hvor Megan skal op i championklasse og Lille Bjørn i LP3. 12. april skal Megan og Max begge op i rally ved den sidste indendørsprøve i denne omgang.

Ingen kommentarer: