tirsdag den 17. november 2015

Bornholm og bornholmere – en kort hyldest

Megan nr. 7 ved DM i rally 2011

Nyheden om at DM i LP og Rally 2016 skal holdes på Bornholm den 27. august 2016 af DKK Kreds 8 har jeg modtaget med stor glæde.

Bornholm har i mange år været et yndet ferie- og hundekonkurrencemål for os. Jeg søgte på min blog med Bornholm som søgeord og det væltede bare frem med gode minder.

Før blogtiden var der bl.a. DKK-udstillingen 4. juli 1999 hvor Emmy blev BIM og Otto BIR og BIG3 - en af de dage vi aldrig glemmer.

I nyere tid er det blevet til en del LP- og rallyprøver og det er lige hyggeligt hver gang. Bornholmerne er bare gode til at arranger, hvad enten det er en mindre LP- og rallyprøver eller store arrangementer som DM eller internationale udstillinger med LP- og rally.

Bornholmerne er nogen der bliver talt om både i LP og rally. I rally har jeg selv fornøjelsen at konkurrere med nogle af de bedste ekvipager i landet og der er en overrepræsentation af bornholmere synes jeg nok. Ane, Annette, Ditte, Lisbeth og Lynette for at nævne de fem første, der falder mig ind, er fænomenale konkurrenter, altid med i toppen, og altid hyggeligt selskab.

”Bornholmerne” er blevet en selvstændig betegnelse for ”dem fra solskinsøen”, der kommer og vinder så tit og så fortjent. Vi taler om, at de jo ikke har andet at lave på øen end at træne med deres hunde :-) - og må selv strenge os endnu mere an med vores træning, hvis vi vil slå dem.

Mit første DM nogensinde var i 2011 på Bornholm , og det var en skøn oplevelse som man kan se i min blog fra dengang. Megan blev nr. 7 i championklasse og Max var 10 uger gammel med på socialiseringstur.

27. august 2016 er lagt i kalenderen, på lørdag går vi i gang med at kæmpe for at kvalificere os, gerne ved at slå nogle bornholmere! Under alle omstændigheder er det en særlig attraktion at kæmpe for at komme til et DM på Bornholm, hvor man kan nyde øen, naturen, gæstfriheden og et uden tvivl fantastisk arrangement.

Kæmpestor tak til Kreds 8 fordi I gør så meget for hundesporten!

Ingen kommentarer: