søndag den 15. november 2015

Klar til årets hund


Jeg havde to virkelig gode og hyggelige træningstimer med Amanda i hallen i Køge i eftermiddags. Hun havde Dumle og Osseau med, jeg havde alle tre med, og det passede virkelig godt.

Jeg startede med Lille Bjørn, og derefter blev det Max, Megan, Lille Bjørn og Max, og så var de to timer gået.

Fokus var rally, fordi alle tre hunde skal op på lørdag og Megan og Max søndag, syv prøver på to dage.

Lille Bjørn deltog i DM sidste år, og har siden da været oppe til 4 prøver, senest 30. november 2014, så der var lige lidt kommandoer der skulle genopfriskes og lidt højrehandling, der skulle på plads. Men Lille Bjørn kan alle øvelserne, han arbejder glad og opmærksomt og det er bare sjovt at gå med ham. Han kan blive meget ivrig og så er han lidt svær at styre, det må bestemt være i luksusproblemkategorien. Når han bliver for ivrig kommer der utålmodige bjæf og han er ikke så præcis, så det skal lige afbalanceres.

Efter træningen kom jeg i tanker om, at jeg også skal have trænet æresplads med ham, det bliver på fredag!

Max er bare totalt skarp, når vi virkelig arbejder intenst skal jeg bare være 110 % fokuseret på ham og time kommandoerne, så er der ingen slinger.

Jeg kan godt mærke at vi har brug for nye udfordringer i rallyen, så det bliver dejligt at begynde at konkurrere i championklassen i det nye år.

Megan er bestemt ikke for gammel til legetøj
 
Megan går også bare så fint. Der er nogle langsomme sitter – ok for en dame i hendes alder – men alt det andet er rigtigt skarpt stadigvæk, og jeg er ved at være rigtigt god til håndtegnene og mundbevægelserne. Dobbeltspring, fremsendinger, bakninger til begge sider og væk, sideskift, vi kan bare det hele :-)

Sidste rallytræningsseance inden de syv prøver er på fredag med Christina, også i hallen i Køge. Igen skal jeg have alle tre hunde med til årets sidste rallyprøver for mit vedkommende.

Ingen kommentarer: