mandag den 28. december 2015

Tarvelig højrehandling aka genial træning

Glad fører med slidte bukser og træt hund efter endt træning (foto: Johanna Allanach)

Jeg var til den mest fantastiske træning i aften. Den blev aftalt juleaften, Johanna stod bag, og resultatet blev at 7 rallynørder mødtes i Ringsted til aften og trænede sammen.

Som bonus fik jeg mulighed for at træne HTM med Johanna en time inden, så det var virkelig en aften ud over det sædvanlige, med tre timers træning på virkeligt højt niveau og med masser af sjov.

Mit luksusproblem var, hvem jeg skulle have med udover Max. Han kunne naturligvis ikke selv dække alle tre timer, så det endte med at Megan fik fornøjelsen, og det var et glimrende valg.

I HTM’en fik jeg efter lidt opvarmning vist det ”færdige” HTM2-nummer og fik som altid nogle fine tilbagemeldinger: noget sidelæns bevægelse, nogle ændrede overgange, og så lidt om koreografien - hvor jeg har fået nogle spændende ideer at arbejde videre med.

Da der var gået godt tre kvarter kunne jeg godt se, at Max begyndte at virke lidt træt – der også blev arbejdet igennem :-) – så det passede perfekt med at Megan kunne starte inde til rallyen.

Vi var som sagt 7, og udover at Johanna havde forberedt to fulde baner, havde vi hver især fået en hjemmeopgave. Min lød: ”Paul: sekvens med 4-6 skilte med tarvelig højrehandling”, det endte med denne:


Bemærk at tunnel, spring og felt ikke indgår i banen.

Vi blev delt i tre hold (Amanda og jeg udgjorde det ene), og så skulle holdene cirkulere mellem de forskellige baner, hvoraf halvdelen var på den første time, resten af den anden time. Det betød at jeg på langt de fleste baner kunne gå med både Megan og Max, og det var virkelig effektivt.

Max gjorde det rigtigt godt, og vi fik arbejdet en del med højrehandling, som føles bedre og bedre. Bl.a. gik vi hele Amandas ”sekvens med kegler” = keglehelvede flot på højre side.

Megan var jeg mest imponeret over. Hun var samlet på en lille time, og hun gik meget flot. Det var kun til at blive glad af, at se hende arbejde så flot gennem banerne, inkl. Gittes ”sekvens med en masse sitt'ere”. Ikke så meget med opvarmning, ind og gå banerne/sekvenserne, ud i bilen, og ind igen når det var hendes tur.

Tre timers skøn træning, to meget trætte hunde, og en virkelig fornøjelig aften, som også kostede mig mine hundetræningsbukser, som det kan ses – Kirsten nægter at lade mig bruge dem mere.

Tak til Johanna og alle de andre, som var med!

Ingen kommentarer: