søndag den 18. september 2016

Hattrick igen – alle hunde til Årets Hund finale i Herning


Igen i dag gik turen til Ballerup og rally. Som nævnt i går var det igen Megan og Max, der var med, og det gik rigtigt godt.

Max startede som nr. 2 ud af 10 i championklasse, opvarmningsritualet var det samme som i går, og der var fuldt fokus fra starten. Allersidste skilt, twist på højre side, måtte vi lave om, ellers kørte det bare, og med den rigtigt gode fornemmelse i maven og hjertet. Det er to prøver i træk, hvor jeg har kunnet mærke noget af det samspil mellem os, som jeg har drømt om. Det er ærligt talt en fed fornemmelse.

Megan skulle op sim den sidste i klassen. Jeg havde luftet hende tre hunde før, og sikret mig at hun tissede (!). Opvarmning en hund før og så ind og gå banen. Det føltes også ret godt. Der var to drilske øvelser, først fremsending til kegle, kort efter fremsending til felt. Hun endte rigtigt, men jeg kunne ikke ”kalde” hende ind, fordi hun ikke så på mig, så jeg gjorde nogle sjove hop og snur og fik også klappet i hænderne. Ellers var der langsomme reaktioner og ude af position, men grundlæggende føltes det godt. Og hun var glad!

Megan endte som nr. 9 med 74 point, og Max som nr. 5 med 94 point, og det var jeg rigtigt godt tilfreds med. Megans resultat betyder, at alle tre hunde er kvalificerede til finalen i Årets Hund.

Max står som nr. 8 i championklasse med 25 point, opnået med en 2. plads i Viby 7. maj, en 4. plads på Bornholm 14. august og en 5 plads i går.

Megan står som nr. 12 i championklasse med 13 point, opnået med en 5. plads på Bornholm 13. august, en 6. plads på Bornholm 14. august samt 9. pladsen i dag.

Lille Bjørn står som nr. 7 i ekspertklasse med 21 point, opnået med en 3. plads 22. maj i Årslev og to 5. pladser 30. april i Roskilde.

Jeg glæder mig meget til at deltage i finalen, og har heldigvis fået Amanda med som supporter, og vi skal bare have tre afbud i championklassen, så er hun med i finalen med Osseau :-)

Fra det statistiske departement er kommet en oversigt over officielle prøver, jeg har deltaget i (samt en juniorklasse):

Klasse
Lille Bjørn
Max
Megan
Hovedtotal
Begynder
8
4
4
16
Champion
26
109
135
Ekspert
38
43
14
95
Øvet
7
4
3
14
Junior
1
1
Hovedtotal
53
78
130
261

Billedet foroven var min hilsen til Amanda i morges. Hun har fundet ud af, at det ikke går så godt til prøver, hvis jeg ønsker hende held og lykke, så jeg måtte finde på noget andet :-) Hun og Osseau bestod!

Ingen kommentarer: