lørdag den 4. januar 2020

To skønne rallyprøver


I dag var Max og jeg til dobbelt rallyprøve i Sjællands Agilitycenter arrangeret af Johanna og Mette, med Anita og Amanda som dommere. Det var et superflot arrangement, tilrettelagt meget fint for mig, da begynder og øvede var på først, og de øvrige klasser først skulle møde kl. 11:00.

I Tanker om 2019 har jeg skrevet om min tilgang til prøverne i 2020.

Så det var ”bare” at gentage det jeg gjorde 18. december 2019, en magisk aften, samme sted.

Jeg havde på forhånd valgt ikke at tage Otto med, selvom jeg var lidt fristet. I dag var en Max og far dag, og det giver mig det rette fokus og dermed også Max.

Der var 7 tilmeldte i championklasse til begge prøver, Max og jeg skulle op som nr. 7 hos Anita og nr. 1 hos Amanda.

Opvarmningen har vi fuldstændig styr på, og det var noget lettere i dag en 18. december, fordi der var meget færre til stede.

Anitas bane: 1. skilt skift side foran, 2. skilt bakke 1, bakke 2 på højre side, jeg fik ikke samlet Max ordentlig op så der kom to skæverter. Skilt 10, bakke 3 skridt væk fra fører fra venstre, jeg fik guidet med venstre hånd i stedet for højre og fik en forkert vending og måtte lave øvelsen om. Alt andet føltes meget fint. Jeg huskede hele tiden at støtte, rose, tage nogle pauser (ved stationære skilte), holde det ganske moderate tempo (så det ikke bliver hektisk) og Max var totalt fokuseret. Som i TOTALT! Der var ingen tendens til snus eller at slå fra på anden måde.

Jeg har sjældent (=aldrig) følt mig så udmattet efter en banegennemgang. Jeg gik ud og legede med Max, og da han kom i bilen, sad jeg sammen med ham og pustede ud.

Han kom ud igen, da jeg havde gået Amandas bane fire gange, vi varmede op, og var klar til at gå ind ret hurtigt indenfor de 5 minutter, vi havde til rådighed.

Starten var lige i skabet. Max var helt på. Cirkel rundt om fører. Snur ind mod fører. Synkron venstre. Springvand. Jeg kan huske at jeg tænkte: den kører. Og skyndte mig at smide tanken væk, og huske: fokus på næste skilt. Der var bakke 1 stå-sit-dæk cirka halvvejs (jeg kan ikke huske nummeret), hvor der skete et eller andet, så jeg måtte lave den om, og ellers føltes det ok. Max var igen totalt fokuseret, jeg havde igen en fantastisk følelse hele vejen, jeg havde det rette fokus, og de små tilløb til forkerte tanker, blev skubbet væk. Jeg var også helt udmattet bagefter, så jeg kan love for, at jeg har givet mig helt ud.

Der var samlet præmieoverrækkelse for senior, champion og ekspert til sidst. Hos Anita blev Max nr. 2 med 95 point (slået på tid) og hos Amanda nr. 2 med 96 point (igen slået på tid) og sammenlagt nr. 1.

En FED bonus 😊


Jeg har i performancejournalen (regnearket) opdateret med dagens resultater, det var mine officielle rallyprøver i championklasse nr. 119 og 120 med Max, og de to resultater var hans 8. og 11. bedst resultat nogensinde.

En ualmindeligt dejlig start på året og en bekræftelse af, at jeg er på rette spor i samarbejdet med Max.

Ingen kommentarer: