tirsdag den 7. januar 2020

Vidunderlig Nose Work træning og nyt syn


I dag kom Otto og Max også i gang med årets Nose Work træning. Ligesom Lille Bjørn går de hos Merete, og træningsområdet var meget lig det, Lille Bjørn og jeg trænede på i går.


Otto lagde flot ud hos Merete. Jeg skal huske mig selv på, hvor ung han er, og hvor lidt vi har trænet Nose Work. Han klør på med fantastisk energi, og arbejder virkelig flot. Han kan godt miste drivet lidt undervejs, og det er vist helt ok 😉


En masse flotte søg og en masse virkeligt flotte markeringer, endnu hurtigere/kortere end Lille Bjørns, så føreren skal virkelig være opmærksom!


Der var også nogle der helt klart var for svære, bl.a. to kilder på undersiden af bænke og to kilder i en løbehjulsholder.


På Max’ hold behøvede jeg ikke at være med til banegennemgangen, så jeg gik direkte til løbehjulsholderen, og to hurtige og præcise markeringer.

Området med bogreolen, alle fem kilder markeret på ingen tid, også et højt og et på fliserne.

Så var vi klar til at starte hos Merete, syv i rap i en vinkel ved biblioteket, som krævede lidt ekvilibrisme, og hvor Max var helt i sit es. Som man kan se at fotoet for oven kom han helt ind til kilderne 😊

Jeg tror ikke Max satte en pote eller en snude forkert i dag. Han var endnu engang min superstjerne over dem alle.

Nogen kunne måske tro, måske endda jeg selv, at Otto ville komme til at overskygge Max nu. Men tror mig, der er ingen af dem, der kommer til at stå i skyggen af den anden. De vil komme til at stråle om kap med hinanden. Min helt store opgave er at få dem til at yde deres allerbedste, og jeg vil gøre, hvad der står i min magt, for at de begge får nogle fantastiske oplevelser sammen med mig. Ingen kan få bedre hunde at arbejde med. Og som man kan læse i mit blogindlæg i går, vil Lille Bjørn naturligvis ikke blive glemt!!!

Jeg er virkelig privilegeret, og har sagt det mange gange før.


I dag blev det yderligere understreget ved, at jeg fik opereret mit venstre øje for grå stær. Jeg har nu normalt syn på begge øjne, og har for den beskedne sum af 140 kr. måtte købe et par læsebriller, for at kunne arbejde ved pc, læse og bruge min telefon. Hold da op, hvor er det fantastisk at kunne se så godt!

Ingen kommentarer: