søndag den 22. juni 2008

LP3 i Ølstykke 21. juni 2008

Det var virkelig en sej omgang at komme igennem dagens prøve!

Fællesdæk (0), som vi aldrig har haft problemer med ved konkurrencer, fik vi 0 i. Megan rejste sig da jeg forlod banen og fulgte efter.

Sit i gruppe (10) var til gengæld super.

Da vi skulle i gang med fri ved fod (6½) var det som om Megan overhovedet ikke ville være med. Hun hang værre end hun har gjort længe og der var intet drive overhovedet i hende. 6½ var ikke en uvenlig bedømmelse.

Stillingsskiftet (6,5) var ikke meget bedre. Første skifte var fra dæk til sit; på første kommando var der ingen reaktion; på anden kommando rejste Megan sig, og satte sig derfra meget langsomt. De følgende skifter var uentusiastiske og dårlige og hun rykkede da også for langt frem inden øvelsen var færdig.

Apporteringen (9) var til gengæld pæn, men ved afleveringen stillede Megan sig et stykkke fra mig, så jeg måtte give en ekstra pladskommando, hvorefter hun satte sig ret skævt.

Springapporteringen (9½) var nydelig, men igen med en skæv plads.

Stå, sit, dæk (5) var virkelig dårlig. Først fulgte Megan ikke med i starten; stå blev indtaget korrekt, men hun hang hver gang vi gik, og både sit og dæk skiftene blev til stå'er.

Indkald med stå (9) var ok, selvom Megan fik taget lidt flere skridt en sædvanlig i stoppet.

Fremsending (5) var virkelig dårlig. Der lå et eller andet i feltet, som Megan skulle snuse til, og det betød at hun ikke stod, som hun skulle, og at der skulle fire dækkommandoer til at dække hende af; godt nok blæste det lidt, men alligevel :-)

Næseprøve søg (10). Afleveringen var lidt sjusket, men jeg fik da genstanden i hånden.

Helhedsindtryk (7). Jeg kan kun være enig med dommer Merete Iwers i, at Megan var uoplagt. Jeg arbejder meget med at skabe den glæde, der skal til, for at få disse øvelser til at fungere, og kan ikke forklare hvorfor det ikke fungerede i dag. Rammerne for prøven var meget fine: Det var en passende temperatur, Megan var udhvilet, Merete Iwers støttede godt gennem prøven, og alt i alt burde vi kunne have leveret et langt bedre resultat.

I forbindelse med en ekstra gang fællesøvelser af hensyn til bl.a. en løbsk tæve, meldte vi os frivilligt, og heldigvis gik alt godt her, både fællesdækken og sit i gruppen.

Ingen kommentarer: