mandag den 28. november 2022

NM 2022 : Max, rally, Champagne

Bane 3, søndag

Management summary 

Mit opslag fra Facebook i går: 

”FANTASTISK NM ❤️ 

Mine kriterier for et succesfuldt NM står her. Lidt citater: 

"Jeg er ligeglad med placeringer og alt det andet, jeg vil bare kunne se mig selv i øjnene bagefter og kunne sige, FUCK vi gjorde det allerbedste vi kunne." 

"Jeg vil mandag, når jeg kører hjem fra Stockholm kunne sige, YES vi gjorde det, vi var på landsholdet vi gik tre runder, vi havde nogle fede ture på banen og vi aner ikke hvad vi fik af point." 

Jeg fik den perfekte bedømmelse af Johanna Allanach efter de to prøver i går: "I gik simpelthen 2 top fede baner - maks point i fokus, samarbejde og teamwork. Absolut godkendt!!!!!!

I dag gik vi vores tredje og sidste prøve ved NM og det var den allerfedeste af dem alle. Max fokus var dejligt og vi gik den allerskønneste bane. Det var en af dem, der godt måtte have været meget længere 🤩 

Max og jeg kørte væk og hyggede os bagefter, det fortjente vi begge og hvor var det afslappende. 

NM har været en oplevelse af de helt store, som vil leve i erindringen for altid ❤️”

I dag gik turen hjem, og det var fantastisk at kunne reflektere over en fantastisk uge. Jeg skriver lidt flere detaljer nedenfor, men sammenfatning: Max og jeg har oplevet ufatteligt meget sammen igennem en over 11 år lang karriere, og dette var det ubestridte højdepunkt – de tre baner vi gik var så fede, og mine mål blev opfyldt fuldt ud. 

At repræsentere Danmark ved et internationalt mesterskab er storslået.

Tirsdag 22. november 2022

Tirsdag trænede Max og jeg hos Johanna, jeg havde brug for en stærk oplevelse inden turen til Turku. Banen var en let modificeret udgave af DcH’s DM bane fra i år, Max behørigt varmet op og vi gik en drøm af en bane. 

Tusind tak til Johanna for at filme … jeg troede hun live streamede, som hun havde sagt hun ville 😉

   

Mine noter da jeg kom hjem: 

“Kom i den rette mentale tilstand (ja, jeg ved hvad jeg gjorde, jeg VILLE være en ordentlig fører). Varmede om med nogle korte sekvenser, gik en selvtræningsbane, gik dagens bane = DcHs DM-bane to gange. Varmede op med småøvelser. Tog line på da jeg fik at vide at der var tre minutter til banegennemgang. Stod klar uden for kantbånd, var en fed fører da der skete alt muligt: Gitte F kom ind og skulle have hjælp til at starte bil (dødt batteri), og der skete en hel masse – Johanna kommenterede bagefter at jeg havde udstrålet ro, kun havde fokus på Max, og jeg var fuldstændig cool. Johanna spurgt om det var ok at livestreame i hendes FB-gruppe med 7-800 medlemmer, ja selvfølgelig. 

Flot indgang (glemte ritualet, men Max var ligeglad), gik en bane med fantastisk fokus. Der var nogle ommere, som jeg ikke ville have lavet om, hvis det ikke var fordi … 
1. Felt og åbning til tunnel lige ved siden af hinanden, jeg lavede om da Max gik i tunnelen først 
2. Ommere, fordi han ikke gik igennem tunnelen da vi kom til den (den var buet, lang, mørk) – det trænede vi bagefter. 

Ellers en superfed bane, hvor jeg havde superkontakt hele vejen, fik sagt de rigtige kommandoer, fik korrigeret lige det rette, følte mig som verdens bedste fører, og kunne mærke roen. 

Masser af fed ros fra Johanna, hun havde ikke live streamet (det var kun for at lægge pres på), men filmet, den sender hun senere. 

Jeg gik kort til efter, trænede bare lidt tunnel, det var den fedeste afslutning før vi tager til Turku. Jeg har det fedt og det er skønt at skrive dette.

Onsdag 23. november 2022


Onsdag gik turen til Stockholm, næsten præcis 700 km, med en håndfuld pauser undervejs og en powernap. Vi skulle sejle med MS Viking Glory til Turku. 


Jeg havde forudbestilt et skaldyrsfad på Kobba. Det var lidt en skuffelse. En ganske kold hummer, lidt kedelige røgede rejer, en krabbeklo som virkede ikke helt frisk. Dertil en Pol Roger Vintage Brut NV serveret i en coupe, hmmm. En glimrende Henri Bourgeois Pouilly-Fumé. Og en fad Neiss Spätburgunder Bockenheim. 

Jeg sov ikke særlig godt, men det gjorde Max heldigvis 😊 

Torsdag 24. november 2022

Torsdag startede med et lille udpluk af en omfattende morgenmadsbuffet inden vi kørte i land. 


Vi startede med en lille byrundtur: luftetur omkring Turku Slot, luftetur på Littois badestrand, luftetur omkring Turku Domkirke. 

Oobus tatar

Frokosten fik jeg på Oobu, en superlækker menu med Oobus tatar, stegt ørred og røget muslingesauce og citruschokoladekage og appelsin is. Dertil et glas Solitär, Riesling Trocken, Raimund Prüm. 

En frokostmenu i den absolut flotte ende i dejlige omgivelser og med fin betjening. 

Så blev der tjekket ind på Radisson Blu Marina Palace Hotel inden turen gik til Royal Canin Areena, hvor NM skal afvikles de kommende tre dage. 

Vi var fire fra landsholdet til stede og jeg fik trænet intensivt i 25 minutter og det gik perfekt. Jeg noterede mig specielt et rigtigt godt underlag: kunstgræs strøet med sand (?), i hvert fald synes Max det var fedt og snusede overhovedet ikke. Vi fik blandt forskelligt andet trænet fremsending til og sideskift om kegler af forskellige størrelse. Bagefter lidt hyggesnak, lidt afklaringer af øvelser og lidt snak om tidsplan. 


Mette W havde et superflot halsbånd fra BroderiShop.dk med til Max og tog også et foto af ham med halsbåndet.

Vi var seks der havde aftalt at spise middag på Rioni Turku, georgisk mad, på min anbefaling efter at jeg havde spist på søsterrestauranten i Espoo tidligere i år. Maden var glimrende, men hold da op hvor havde vi forregnet os med hensyn til, hvor meget vi kunne spise …

Fredag 25. november 2022

Vigtigt held og lykke-kort og -gave

Fredag var der holdtræning, jeg var der ½ time med Max, og fik den ønskede træning.


Frokosten fik jeg på Tårget, superlækkert.

Tilbage til hallen og dyrlægekontrol, ingen problemer med Max.

Til aften var der fælles middag for deltagere og officials på Scandic. Jeg huskede champagnen, et glas Gratiot-Pilliére Brut Tradition.

Lørdag 26. november 2022

Vi er klar til NM

Bane 1 lørdag

Max og jeg gik en dejlig første bane, hvor jeg var meget tilfreds med hans fokus og min egen indsats.

Mine noter: "Fed indgang! Et lækkert startforløb med fed kontakt!  Bakke væk superflot. Flot bakke og de to venstre vendinger, faktisk hele 14 og ud. Jeg var der og det føltes HELT rigtigt. Jeg gjorde mit allerbedste.

Læring, lidt mere ro, var det lidt hektisk ved 421? Og fejl håndteret virkelig godt. En meget tilfredsstillende debut ved NM 😍"

Bedømmelser: Helle Gadeberg 60 (3 10'ere), Roger Fredriksen 66 (3 10'ere), Tytti Lintenhofer 59 (3 10'ere), Karin Holst 27 (5 10'ere). Jeg har tjekket med dommersedlen, og der er regnet forkert sammen på Rogers dommerseddel, jeg skulle kun have haft 46.

Efter den traditionelle afslutning med leg, noter og fortælle om prøven (Amanda) gik turen til stranden.

Littois badestrand

Bane 2 lørdag

Max og jeg havde igen en fed banegennemgang på bane 2, jeg var ovenud tilfreds. Sejt arbejde af Max, som var ret træt men knoklede forbilledligt. 

Mine noter: "Dejlig følelse, ro, perfekt sideskift om kegle, flot bakke 3 på højre side, to flotte 421, cirkel om fører, ja faktisk de fleste.

Læring Max og jeg var trætte. Dæk under gang var sjusk fra.mig, ligeledes sideskift foran.

Konklusion dag 1. Jeg er meget tilfreds som i rigtigt meget og Max har været en stjerne. Vi sover begge godt i nat 😊"

Bedømmelser. Helle Gadeberg 61 (2 10'ere), Roger Fredriksen 65 (5 10'ere), Tytti Lintenhofer 65 (2 10'ere), Karin Holst 22 (6 10'ere).



Danmark blev nr. 4 i holdkonkurrencen og hver deltager fik en fin, lille roset.


Vi sluttede med sen holdmiddag på Scandic: Tjeneren kunne huske mig, da jeg bad om champagne spurgte hun: Den samme som i går :-) Ja, champagne Gratiot-Pilliére!

Søndag 27. november 2022

Finaledagen og bane 3 (video øverst). Helt klart vores bedste bane til prøven, og den sidste halvdel var vidunderlig. 

Mine noter: "Den fedeste bane i weekenden ❤️ Max var i den grad på og vi havde en skøn følelse hele vejen. Jeg kan egentlig ikke sige mere, det var bare en vidunderlig sidste prøve. Mit mål for NM opfyldt 100 %!

Jeg havde virkelig problemer med benene og var lige ved at falde og gik også meget underligt det første stræk."

Bedømmelser: Helle Gadeberg 47 (4 10'ere), Roger Fredriksen 58 (2 10'ere), Tytti Lintenhofer 50 (3 10'ere), Karin Holst 51 (4 10'ere).

Efter den sædvanlige afslutning gik turen til stranden.

Max nyder stranden

Derefter tog vi til centrum  og jeg gik på Tintå, en kombineret restaurant og vinbar. Jeg fik et glas 
Ruinart Brut til maden. Fantastisk sted i øvrigt.

Far nyder frokosten

Hjemturen var med Viking Line Grace, og igen skaldyrsfad og igen Piper-Heidsieck, denne gang i er korrekt glas..
 

Mandag 28. november 2022

Turen gik hjemad. Jeg fik arbejdet med en vigtigt tale, det er fedt at holde sådan en tale i bilen, med kun Max som vidne, og han sladrer ikke :-)

4 stop undervejs, hvor Max fik mulighed for at løbe løs på denne rasteplads:


Til aften fejrede vi med champagne, og osso buco med en ganske særlig vin til




Hvad nu? 

I morgen kommer mine 3 baner (skilte, dommere, pointfradrag) i et regneark, jeg ser videoerne selv og giver mine bedømmelser, og noterer, hvor der er behov for træning. 

Næste mål er Årets Hund 2022 og kvalifikationsprøver til landsholdet 2023.

Ingen kommentarer: