søndag den 23. januar 2011

Topmotiveret Lille Bjørn

Hold da op en fantastisk træningstime vi havde i dag i Jersie! Lille Bjørn og jeg går på Camillas LP begynderhold i Sydkystens Hundeskole, hvor vi har selskab af fem andre hunde. Lille Bjørn er den ældste og mindste i klassen, og holdet passer perfekt til os. Jeg stillede som sædvanlig 4 rallyskilte og nogle kegler op, og opvarmningen bestod i at udføre diverse øvelser ved og omkring opstillingen, og belønne med vekslende intervaller rundt omkring i forløbet. Lille Bjørn var totalt opmærksom og rigtigt dejligt på, og det fortsatte bare hele timen :-)
Dagens øvelser var kontakt, balje, plads (klikke hinanden), vente (stimuluskontrol), indkald, næseprøve (med Megan som demohund af færdig øvelse) og High 10 som afsluttende for sjov øvelse.
Camilla er som altid god til at introducere øvelserne og give feedback, og skabe en rigtig god stemning på holdet.
I stedet for næseprøven arbejdede jeg med apporteringen med Lille Bjørn, en øvelse jeg ikke har trænet i meget lang tid med ham – og hold da op hvor gik det godt, han hentede og kom pænt ind ved siden af mig da jeg begyndte at gå væk fra ham, og anden gang satte han sig og holdt apporten i flere sekunder inden jeg klikkede – og besluttede at stoppe med denne fantastiske succes.
Den følelse jeg havde under og efter træningen var bare så god – da jeg kom hjem var min første kommentar til Kirsten: ”Det føles som den bedste time jeg nogensinde har været til med Lille Bjørn”.
Det er skønt at arbejde med hunde!!!

Ingen kommentarer: