fredag den 30. marts 2012

Mål og realiteter

Når målet er at Megan skal blive DKRSCH (Dansk Rally Super Champion) og Lille Bjørn DKRCH (Dansk Rally Champion) var rallyprøverne i går i Sydkystens Hundeskole ualmindeligt langt fra målet.De kolde facts:
  • Megan fik 82 point i Championklasse, mistede 10 på at røre fristende 8-tal (som jeg ikke lavede om?), 3 på en ommer og 5 på det løse – hendes 17. bedste resultat i 26 championprøver
  • Lille Bjørn fik 71 point i Ekspertklasse, mistede 10 på ærespladsen, 10 på sit, stå, dæk, 3 på en ommer og 6 på det løse – hans 11. bedste resultat i 12 ekspertklasser (det eneste dårligere er en IB, hvor jeg sprang et skilt over).
Jeg var en rigtig god fører for Megan, og dæmpede hende ikke, som jeg ellers har jeg gjort så ofte. Lille Bjørn var totalt på og det er sjældent jeg har oplevet ham så meget på.
Men, når resultaterne udebliver, så forsvinder lysten også, må jeg indrømme. Det føltes godt med begge hundene, men ikke så godt at resultaterne var ligegyldige. Jeg har tilmeldt yderligere 5 rallyprøver med Megan og Lille Bjørn i år jf. kalenderen . Derudover skal Megan deltage i DM, hvis hun bliver udtaget. Men ellers bliver de to pensionerede som rallyhunde, hvis der ikke sker en dramatisk udvikling på de fem prøver.
Det nye fokus bliver Lille Bjørn i LP og Max i LP og rally. Og så har jeg ikke helt opgivet Megan i Freestyle-sammenhæng :-)

2 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Op på hesten igen....

Er glasset i øvrigt halv fuld eller halv tom.

Var det hendes 17. dårligste resultat eller det 9. bedste resultat.... Det var dog mod den bedste halvdel af hendes prøveresultater omend du ikke var tilfreds

Bedre held næste gang :-)

Paul sagde ...

Hej Berit,
Tak for det!
Jeg kunne ikke engang finde ud af at skrive "bedste", fordi jeg synes det virkede forkert i forbindelse med de dårlige resultater :-)
Det var Megans 17. bedste og Lille Bjørns 11. bedste (=næstdårligste) resultat.
Vi gør det bedre næste gang!