søndag den 2. september 2012

Max’ debut i LP1

Jeg vil starte med at citere sidste del af min blog fra i torsdags: "Så det er hvad jeg drømmer om i weekenden: To prøver, hvor jeg oplever at samarbejdet fungerer, og Max og jeg og Lille Bjørn og jeg fremstår som ekvipager, der har det sjovt sammen i LP-ringen. Hvis resultaterne bliver gode er det en ekstra bonus … Og i sidste ende: Hvis samarbejdet fungerer skal resultaterne nok komme på et tidspunkt :-)"

Hvor er jeg glad for at jeg skrev det, og kan konstatere efter weekenden at jeg virkelig mener det :-)

Lørdagens prøve med Lille Bjørn er beskrevet i bloggen i går, og i dag handler det så om Max’ debut i LP. Vi var fremme 11:30 og endte med at komme op cirka 14:30. Vi kom godt rundt på arealet, og han kom i buret en periode, og blev taget ud lige efter præmieoverrækkelsen i LP2. Der var fire hunde i LP1 og Max var nummer 3. Der var mange ting i omgivelserne som jeg kunne have bekymret mig om, men i bund grund virkede Max veltilpas og jeg gik ind i ringen med en god mavefornemmelse.

De officielle resultater kan læses her. Hvis jeg skal konkludere så var det en fantastisk oplevelse at gå LP med Max! Han var så opmærksom og fokuseret, og arbejdede godt hele vejen. Der var nogle smådetaljer jeg ærgrede mig lidt over undervejs, men det er der til alle prøver. 4x10, 1x9,5, 1x9 er jeg ualmindeligt godt tilfreds med. Vi sluttede med 149,5 et sølle halv point fra LP1-titlen, men hvad betyder det, når man har den skønneste, arbejdsivrige hund?

Tusind tak til Lonni, som har filmet det meste af prøven:

Man kan høre, at der var ualmindeligt gode forstyrrelser, og at Max ikke var påvirket af det!

Og det var også rigtigt dejligt med de mange skønne tilbagemeldinger efter prøven, som alle handlede om det gode samarbejde – og ingen om det halve point :-)

3 kommentarer:

conni sagde ...

Totalt flot og helt fantastisk :-)))) Kæft I er goe'..:-)))

Knus fra Oldfruen og Fraggelflokken

Paul sagde ...

Tusind tak Conni!

Camilla Johannessen sagde ...

nydeligt, og hvor hyggeligt med prøveleder og dommer som står og peger til Max til allersidst :-)