søndag den 18. august 2013

Max’ første pind


I dag gik turen til Svinninge, hvor Holbæk Rottweilerklub stod for sin første rallyprøve nogensinde. Desværre kun med 26 deltagere, men næste gang bliver der uden tvivl fyldt op. Det var en fornøjelse at deltage i den veltilrettelagte prøve på deres skønne areal. Trine Dyrgaard havde sørget for nogle baner med et godt flow, der var en ualmindeligt dejlig og hyggelig stemning, og fine præmier til alle. Vi kommer bestemt gerne igen.

Jeg havde tilmeldt Megan i championklasse for at gå en sidste generalprøve inden DM. Max var med for hyggens skyld i ekspertklasse, så han kunne få lidt prøveerfaring. Det kom jeg bestemt ikke til at fortryde.

Trines baner var meget regulære, ingen fælder, god plads mellem skiltene og mulighed for at få et godt flow i banegennemgangen. Max var oppe som nr. 5 ud af 8, det småregnede, hvilket absolut ikke generer Max. Max var dejligt på fra starten, og det føltes bare fantastisk at han blev ved og ved – det er lige den Max jeg gerne vil have :-) Kun en anelse flagren, jeg kom til at snitte et skilt, og i næstsidste skilt (højre spiral) var der lidt snus. Ellers intet – meget lækkert.

Ærespladsen var dæk ved siden af, og jeg kan garantere for at jeg havde fokus på ham under hele banegennemgangen. Der var lidt piben, men han holdt positionen. En meget meget tilfreds fører.

Tilfredsheden blev ikke mindre da vi nåede til præmieoverrækkelsen og blev kaldt op som nr. næstsidst med 96 point. Og dermed fik vi vores første pind i ekspertklasse.

Han er ikke tilmeldt flere rallyprøver, så nu skal vi også have kigget på det.

Championklassen lå sidst, vi var syv der skulle op, heraf fem nørder.

Jeg afprøvede naturligvis min nye startteknik, og den skal bestemt ikke have skylden for at Megan gik i snus fra start (der havde været en løbsk tæve sidst i ekspertklasse, måske derfor), og hun reagerede på min springkommando ved at kigge op og gå uden om springet :-( Så første øvelse blev en ommer.

Der var to andre ommere + det løse, men som sædvanlig kom hun godt i gang lidt inde i banen og gik superflot til sidst. Vi endte med 86 point som rakte til en 6. plads i det skrappe felt.

Top tre var Christina og Tempo med 97 point, 3. pind og superrallychampion, Annie og Tira med 97 point og lidt dårligere tid (= forskellen mellem 3. pind og ingenting) og Conni og Peia fik 94 point.


Winnie tog ovenstående billede af de syv glade deltagere fra championklasse.

Lidt statistik. Hvis jeg tæller Megan tre rallybaner fra DM i 2011 og 2012 med (de tæller ikke officielt) var prøven i dag hendes prøve nr. 50 i rallychampionklasse. Jeg havde håbet på et lidt bedre resultat til hende, men kørte meget tilfreds hjem alligevel.

Ingen kommentarer: