lørdag den 26. juli 2014

Færdighedsprøve 2


I dag gik turen til Lille Skensved (dejligt tæt på!) hvor DKK afholdt HTM-konkurrencer med Færdighedsprøver.

Megan og Max vare begge tilmeldt i klasse 2, og det gik slet ikke som jeg havde forestillet mig.

Max var først på, og han virkede ret hurtig ked af det og havde halen mellem benene - også før vi kom på banen. Det same, som jeg har oplevet ved de sidste to rallyprøver.

Jeg regnede med, at det var varmen og jeg fik lov at give ham vand mellem øvelserne og dyppe hans fødder i et bassin halvvejs. Men han var ikke i nærheden af sig selv.

Jeg havde regnet med at han bare ville køre igennem programmet, men det blev langt fra tilfældet. Vi var ikke i nærheden af at bestå og fik 0 i elefanten og ½ i target, to øvelser som jeg havde regnet med at få 5 i. Kun spring og valgfri øvelse (hoved i spand) fik vi 5 for og med et gennemsnit på 2.2 fik vi naturligvis ikke-bestået.

Megan var på som hund nr. 3, og der var lidt snus undervejs (jeg er blevet trukket for noget fysisk håndtering inden start) og vi fik 3 x 2, 4 x 2,5, 2 x 4 og 2 x 5 (spring og target) og det rakte til 3.1 og dermed bestået. Det var lidt under forventet men jeg skal ikke klage.

Jeg er meget tilfreds med Megan, og med den arbejdsglæde hun lægger for dagen har jeg besluttet at vi går videre med at træne FP3.

Med hensyn til Max skal der godt nok lige tænkes over, hvad der sker. Jeg tog hjem efter at vi havde været oppe og kom tilbage 4 timer senere til præmieoverrækkelsen. Halen var oppe da vi stod ud af bilen og indtil vi nærmede os prøveområdet, så var der slukket. Fuldstændig som dag 2 af Hundedagene ...

Ingen kommentarer: