lørdag den 19. juli 2014

To stjerner


Vi har igen haft nogle dejlige feriedage.

I går tog vi til Torvehallerne fik cortado hos The Coffee Collective, handlede det, der kunne tåle at ligge i bilen, mens vi spiste frokost, fik rejer og blæksprutter hos Tapa del Toro og sluttede med at handle kød, chokolade og kager.

For første gang handlede jeg hos Le Pinard (vin) og tro mig, det bliver bestemt ikke sidste gang. Jeg fandt et par interessante vine fra Minervois, og så den vin, som ses ovenfor.

Le Pinard præsenterer producenten Pascal Chalon således: ”Med sine små 10 hektar og kælder i sin mormors gamle garage laver Pascal sine to forrygende vine La Grande Ourse og La Petite Ourse. Syrah, Grenache, Mourvedre og Carignan udgør den gode Rhônemost med krydderier og vidunderlig frugt.”

Jeg har aldrig hørt om ham og købte naturligvis en flaske La Petite Ourse (Den lille bjørn). Vi fik den til aften, og det er virkelig en lækker vin. Den fortjener sit navn :-) Vi skal naturligvis næste gang også have en flaske af storebror!

I dag gik turen først til Jersie, hvor Anita og jeg skulle igennem noget fuld LP3-agtigt med henholdsvis Osseau og Lille Bjørn.

Inden fik jeg trænet FP2 med Megan, jeg har besluttet rækkefølgen af øvelserne, men eksperimenterede alligevel i dag. Vi startede med 4 favoritter og derefter gik det pludselig ikke så godt med nogle af de normalt ret sikre øvelser. Så måske skal jeg bare holde fast i den oprindelige rækkefølge, hvor de sikre og de mindre sikre veksler mellem hinanden.

LP3 med Lille Bjørn, hmmm. Ingen tvivl om at alle tre hunde synes der var nogle ualmindeligt spændende dufte på stedet, men Lille Bjørn blev distraheret rigtigt meget i fri ved foden. Stillingsskiftet, hvor jeg med hjælp fra Kirsten har eksperimenteret med håndtegn og stemme, blev en fiasko …

Så kom der en stribe rigtigt pæne øvelser - dirigeret apport, springapport, positioner, indkald!!!! og felt.

Og så tog han den forkerte næseprøve i første forsøg (den rigtige i ommeren).

Vi arbejder videre med stillingsskiftet …

Derefter blev bilen pakket med 6 stole, som vi skulle have med til Malmø. Vi mødtes på Dolce Sicilia med Sandra, Chris og Frans Felix Wäreby Dünweber (til daglig Felix Dünweber) og fik en skøn frokost inden vi kørte til deres lejlighed og fik stolene op.

Far Christian med Felix

Felix er bare så lækker at det halve kan være nok, her er han med den stolte far!

Ingen kommentarer: