torsdag den 1. januar 2015

Lucky Bastard - Årets blog 2014

Foto fra bloggen 5. oktober 2014

Til rallyprøverne i går havde vi indkøbt 8 flasker Lucky Bastard Chunky Australien Shiraz 2013, som dommerne kunne uddele efter egne kriterier til en deltager i hver klasse. Som mange véd er jeg lidt vininteresseret og selvom jeg kan finde på at købe en flaske pga. af navnet, ville jeg ikke drømme om give vine væk, som jeg ikke selv synes er i orden. Lucky Bastard er virkelig god vin til prisen, og navnet er jo lige i øjet.

Lucky Bastard er, hvad jeg føler mig som her til morgen, hvor jeg genlæser svarene på min lille konkurrence om at kåre Årets blog. Jeg har fået seks besvarelser, som jeg alle er meget glad for. Jeg har skrevet ”Hvis jeg offentliggør dele af eller hele besvarelser bliver det anonymt, så personlige besvarelser er meget velkomne.” Og det har jeg fået. Jeg er blevet glad, rørt og har fældet mere end én tåre under læsningen.

Da det er en konkurrence har jeg også skulle rangordne dem, så her kommer de fra nr. 6 til nr. 1. Jeg har forkortet flere af begrundelserne samt fjernet formuleringer, der lidt for tydeligt kunne identificere afsenderen.

Nr. 6. Man har et standpunkt til man bliver klogere. Selv garvede nørder lærer konstant, og ofte skal vi have andre øjne på vores dagligdags- og træningsudfordringer. Det beskriver du så godt med bl.a. illustrationen med det røde kryds over, og ærligheden i at også Übernørder bliver klogere.

Nr. 5. Jeg ved ikke hvilket indlæg på din blog jeg syntes er det bedste. Jeg vil egentlig bare fortælle at jeg gennem flere år har været trofast læser af din blog og jeg har nok ikke misset et eneste indlæg. Det jeg godt kan lide ved din blog er at, du opdaterer ofte, du er ærlig hvilket gør bloggen interessant at følge, da der ikke kun opdateres om succeser, men om både medgang, modgang, hverdagen, tanker om lidt af hvert og dine ´nørdede tendenser´ med statistikker (det sidste er sagt med et glimt i øjet :-)) Din blog gør at man næsten føler man kender dig og alle 3 hunde.

Nr. 4. Ny inspiration. Grunden til at jeg har valgt denne blog er den gejst, motivation, glæde, begejstring der skinner igennem hele bloggen. Alle os hunde førere kender til det, man er på et super godt kursus, bliver helt vildt tændt som træner og tænker ja nu kører det og vi skal det og vi skal det og vi skal det. Og lige præcis det er jo fantastisk, når man har en "hobby" som gang på gang kan fylde en med glæde, motivation, begejstring, ja så bliver det ikke meget bedre. Det er det som holder os i gang/i live og jeg kunne klart nikke genkendende til din glæde og tænkte selv tilbage på kurser/træning, hvor jeg lige præcis havde den samme fornemmelse efter en herlig træning. :) Tak for det :).

Nr. 3. Det er meget svært at præcis sige hvilken blog der din bedste i år. De blogs der rør mig mest og giver stof til eftertanke er de blogs hvor Paul som menneske skinner igennem. Når du overvejer hvordan træningen med dine hunde er gået? Hvilken skulder sidder aben på, når tingene ikke altid går som ønsket? Din irritation når I ikke lige præsterer som forventet og din ambitioner for fremtiden. Erkendelsens time giver mening og er modigt at skrive om. Tænker at andre kan lære at kigge indad ved at læse dine blogs. Bloggen da du blev FARFAR var også bare skøn og så ubeskrivelig hyggeligt at se billeder af dig og barnebarnet. Dit smil er så kærligt, stolt og omsorgsfuldt, så man bliver helt varmt indeni.

Nr. 2. Hvad sagde idioten så? Nu har jeg været igennem alle dine blogoverskrifter fra 2014, genlæst adskillige med stor fornøjelse. Jeg elsker din blog fordi du er så bundærlig og giver nogle fantastiske beskrivelser af dit hundeliv, din hundetræning og dine hundevenner. Jeg har lært rigtig mange hundetræningsdetaljer ved at læse de usandsynligt gennemtænkte og udpindede beretninger du laver efter alle de kurser og træningstimer du kommer til. Det indlæg jeg har valgt som årets blogindlæg er fra lørdag d. 22. marts og har overskriften " Og hvad sagde idioten så"- Jeg smiler stort når jeg læser dette - fordi jeg det kunne have været mig selv som havnede i den situation. Du har ganske som du plejer medtaget alle detaljer. Både dem hvor du kvajer dig eftertrykkeligt - jeg ser næsten skiltet "bang your head here" - som jo har været vist på din Blog nogle gange. Og dem, hvor du og hundene bare kører med klatten. Jeg er lige som dig vild med at gå til prøver og ærgrer mig også når jeg får kvajet mig. Når man så læser din blog ses det jo tydeligt, at du kommer dig hurtigt og er "oppe på hesten igen" ganske kort tid efter. Tak Paul fordi du orker at skrive verdens bedste hundeblog.

Nr. 1. Åh, jeg synes valget er svært, men efter megen overvejelse er det blevet til følgende - Dejlig weekend. Jeg er totalt vild med, at du ofte starter dine blogs med citater, og det du har brugt i denne, synes jeg bare er fantastisk – hvor enkelt kan livet egentlig være, og hvor bør vi bare være noget bedre til at anerkende det i stedet for altid kun se problemer :-)
Og så kommer alt det saglige, dine gode, konkrete beskrivelser af prøver, som nærmest bare skal være der – i denne er det prøverne i Ølstykke, som der ikke er meget jubel over, men det kunne såmænd lige så godt være en træningssession, du beskrev. Det hører sig bare altid til.
Nørderiet er jo altid hyggeligt :-) Her bruger du det så som indgang til det, du jo bare er så god til: at vise din glæde over hundene og de mange oplevelser, du har med dem og alle os andre.
Bloggen slutter du med: Til alle der ikke er nævnt ovenfor: Hver eneste lykønskning og hvert eneste smil jeg har fået efter Max’ DKRLCH – det er værdsat så meget, at jeg næsten ikke kan rumme det. Du er så nærværende hver gang, du skriver blog, at man på ingen måde er i tvivl om dine følelser. Det er vildt modigt af dig, og det er fantastisk at kende et menneske, der er så ærlig og ligetil.

Tusind tak til alle, fordi I ville være med. Præmier til nr. 1-3 overrækkes, når vi ses!

Ingen kommentarer: