søndag den 4. oktober 2015

Folk snakker

Lille Bjørns bonus for weekendens prøver: 2 næseprøvepinde samt
roset fra prøve i Beagleklubben 12.7, som vi modtog i dag

I dag gik turen til Ølstykke med Megan og Lille Bjørn til rally- og LP-prøver i DKK Kreds 1.

Det passede perfekt med banegennemgang championklasse, fællesøvelser, championklasse og resten af LP3.

Megan gik super godt. Vi fik desværre en 10’er da hun fik væltet et af springene i dobbeltspring ro tilbagespring. Der var en ommer i skift side foran og lidt langsomme reaktioner/ude af position, netto 81 point. Rigtig god kontakt og meget fokuseret førerarbejde.

De officielle bedømmelser

Fællesøvelserne gik fint med Lille Bjørn.

I selve programmet kunne jeg tydeligt mærke at han ikke var helt så meget på som i går. Knud Djernes, som var prøveleder begge dage, kunne tydeligt se det, og jeg tror den simple konklusion var, at Lille Bjørn var træt. Jeg har aldrig tidligere gået til LP-prøve med ham to dage i træk, og han er da lidt oppe i årene (8½ år).


Ovenfor kan ses karakterne fra de to prøver denne weekend.

I fri ved fod manglede han det ekstra drive, som var så tydeligt i går, og var ikke helt med en del af tiden.

Stillingsskiftet var fantastisk, nogle få ekstra kommandoer og lidt rykken frem, men lækkert at han igen er med i denne øvelse.

Dirigeret apport: Han var ude ved den rigtige direkte, men løb tilbage uden den, jeg fik dirigeret ham tilbage og ham kom ind med den, men med for mange kommandoer.

Flot springapport.

Positionerne: Han hang og så mistede vi de to sidste positioner.

Indkaldet var fint, men der skulle bruges en ekstra dæk i det våde græs.

Feltet var flot sådan set, han kom direkte derud, men dækkede ikke helt, og løb også for tidligt.

Næseprøven var ok.

Der er ikke så meget at sige til det, Lille Bjørn gik godt, og vi gjorde det så godt vi kunne i alle øvelser.

Jeg fik flere dejlige tilbagemeldinger fra prøven i går.

Og så fik jeg en helt uventet tilbagemelding efter dagens prøve. En anden deltager kom hen til mig og spurgte, om hun måtte sig noget til mig? Ja naturligvis. Hun fortalte at hun havde set mig til prøver for nogle år siden, hvor man i tilsvarende situationer som i dag tydeligt kunne læse mit kropssprog – far er ikke vred, far er skuffet. I dag oplevede hun mig som en helt anden fører, hvor det var tydeligt at jeg støttede Lille Bjørn hele vejen uanset resultaterne. Den anden deltager er ikke fremmed for mig, men vi kender kun hinanden lidt fra LP-banerne, og at få sådan en tilbagemelding er bare det mest fantastisk at opleve. Én ting er at jeg selv synes jeg udvikler mig meget, men at en helt udenforstående tydeligt kan se det, dér er da fantastisk – og så at hun ovenikøbet sagde det til mig.

Jeg nævnte det for Anita bagefter og hun sagde at de faktisk havde siddet ved rallyringen og talt om mig også, om hvor meget bedre en fører jeg var for Megan nu, og så gav Anita mig lige overskriften til bloggen: Folk snakker.

Når det er sådan der bliver snakket om mig er det da bare dejligt. Jeg kan kun garantere at jeg vil gøre mit bedste for at udvikle mig endnu mere, og blive en endnu bedre fører for mine hunde.


Jeg lavede en aftale med Gitte om at hun modtog min resultatbog, jeg tog tidligt hjem og Kirsten og jeg besluttede at tage på Det Gamle Røgeri til frokost, hvor jeg bl.a. fik steget lever, som jeg elsker :-)

Ingen kommentarer: