mandag den 5. oktober 2015

Masser af succes


Vendinger i stride strømme

Rallyholdet hos Johanna til aften, som altid meget hyggeligt og benhårdt fra start til slut, ikke noget med at stå og fise den af i denne time.

Dagens tema var Vilde vest af vendinger, så vi blev virkelig testet i at kunne vende hurtigt og præcist og i sideskift.

Der er altid lagt finurligheder ind, som en afsluttende øvelse som blev afsløret lige inden man kom til det. Dagens allersidste bane, hvor vi skulle gå banen i modsat retning, var virkelig udfordrende, for det var altså ikke nemt at huske rækkefølgen med alle de vendinger, og samtidig have fokus på hunden. Der var virkelig lavet et setup, hvor vi bliver presset på en god måde.

Jeg kan tydeligt mærke på Max, at han arbejder bedre og bedre, for hver gang vi er i hallen. Stadig let at distrahere, men nemmere og nemmere at få kontakt med igen.

I dag kørte jeg også hårdt på, ikke noget med pauser, så når vi ikke gik rallybane eller nogle af Johannas småøvelser undervejs, arbejdede jeg med den nye udgave af vores HTM1-program (uden musik), det er godt at få testet under pres, og en masse højrehandling. Sjovt nok bliver højrehandlingen bedre og bedre jo mere vi arbejder med den.

I ugens challenge, hvor vi var sammen med en makker (jeg var på hold med Susanne og Annesine), skulle vi begge lave et skridt stå-sit-dæk og så skulle en lave fremsending til kegle, den anden til felt. Jeg lavede den første øvelse højrehandlet og fremsending på god afstand, superflot.

En af rallybanerne startede vi også på højre side, og Max begynder at være ret tryg dér også.

Næste uges challenge er uden håndtegn at lave cirkel om fører, spring og bakke tre skridt. Det kan vi allerede, så jeg gav mig selv udfordringen at lave den på højre side med Max.

Det er konsekvensen af at gå på hold hos Johanna. Hun sætter barren højt, hun udfordrer os, og så er det fristende at udfordre sig selv yderligere. Jeg kan bare mærke hvordan Max’ og mit samarbejde blive bedre og bedre uge for uge.

Kirsten sagde at hun kunne se at Max smilede, da han kom hjem. Det gjorde jeg også, og jeg gør det også mens jeg skriver dette.

For hulen, man bliver i godt humør af at gå til kvalitetstræning!!!

Ingen kommentarer: