søndag den 17. januar 2016

Tilståelser fra en rallynørd eller Det er vigtigt at komme til Bornholm


Jeg har ikke lagt skjul på at jeg har som mål for 2016 at alle tre hunde skal kvalificere sig til DM i rally og Årets Hund i rally.

Det betyder rigtigt mange prøver, hvor af en del står i kalenderen, men mange kommer til. Udover at hver prøvetilmelding sker ret gennemtænkt, er der tænkt særligt over hvilke hunde der tilmeldes, for i virkeligheden vil jeg gerne deltage med alle tre hunde i alle kvalifikationsprøverne, men hvis det skal være fair overfor hundene – og det skal det naturligvis – så er det nogen gange bedre med to eller sågar en hund. I den sammenhæng indgår det naturligvis også, at Max skal op i HTM/FS, så det skal også passes ind, når der er prøver i det hele samme dag.

En konsekvens af alt dette er, at der kommer kalenderkonflikter i forhold til alt muligt andet, som fx aktuelt i år Kirstens fødselsdag (6.2) og Christians fødselsdag (28.3).

Torsdag i sidste uge skrev Ditte fra DKK Kreds 8, og spurgte om jeg ville dømme prøverne hos dem 21.-22. maj i år.

Der er ikke meget jeg hellere vil end dømme rally på Bornholm, se dette blogindlæg Bornholm og bornholmere – en kort hyldest.

Men 22. maj er en dag som er svær at konkurrere med. DKK Kreds 3 afholder rallyprøver OG HTM-prøver og jeg har tilmeldt alle hunde i rally og Max i HTM. Og prøven er en magnet for mange hundeinteresserede, for der er også andre prøver den dag, Årslev ligger centralt i Danmark – og rallyprøverne er både kvalifikationsprøver til DM og Årets Hund.

Det er virkelig hård konkurrence for stakkels Kreds 8 …

Ditte og jeg talte om forskellige alternativer og det endte med at Kreds 8 foreslog prøve fredag den 20. maj fra kl. 15 og dobbeltprøve lørdag 21. maj.

Jeg har taget fri fredag, dømmer fredagsprøven, er til prøve med Max og Megan hos Ditte lørdag morgen, og dømmer selv derefter.

Jamen jamen, det er da ren win win win!
  • Bornholm får 3 i stedet for 2 DM-kvalifikationsprøver, og 2 dommere i stedet for 1
  • Jeg kan selv komme til prøve på Bornholm
  • Jeg – og alle andre, kan både komme til prøve på Bornholm og komme til Årslev 22. maj
Jeg har lokket Lonni til at følges med mig, det er garanti for at det bliver en alt andet end kedelig tur :-)

Så lad mig slutte med en opfordring til at støtte DKK Kreds 8, bornholmerne fortjener virkelig at disse prøver får stor tilslutning.

Ingen kommentarer: