onsdag den 13. januar 2016

Something Happened To Me Yesterday

Foto: Camilla Johannessen

Something happened to me yesterday
Something, I can't speak of right away
Something happened to me, something, oh, so groovy
Something happened to me yesterday

(Jagger & Richards fra Between the Buttons)

Ideen til dagens blogindlæg kom i morges, da jeg kørte på arbejde. For det første kom jeg til at tænke på de aktiviteter, som står i kalenderen de kommende måneder. Så tændte jeg radioen; jeg hører normalt P1, men der var ikke noget rigtigt spændende i nyhederne kl. 7, jeg skiftede til CD-afspilleren, som var nået til sidste del af Rolling Stones’ Between the Buttons som slutter med Something Happened To Me Yesterday, som jeg holder meget af. Jeg brugte den også som titel på et blogindlæg fredag den 20. februar 2015.

Jeg hørte nummeret to gange, satte Aftermath på (som starter med Paint It Black) og tankerne kørte. Der var en situation i går, hvor jeg gav mig selv en rigtig god feedback bagefter. Jeg kan ikke komme ind på den nærmere omstændigheder, men det var en 1:1 samtale, som krævede fuldt fokus fra min side, og fik de. Jeg var 100 % nærværende. Jeg kunne ikke lade være med – bagefter! – at tænke på det som en prøve, selvom der slet ikke var tid til forberedelse, for situationen opstod bare her og nu. Men jeg håndterede den, som når jeg er bedt til prøver, og jeg har evalueret den bagefter.

Her vendte jeg så mentalt tilbage til kalenderen, som er godt fyldt i første halvår 2016, godt 30 dage med prøver, kurser, undervisning, eller andet, der kræver forberedelse i større eller mindre grad.

Når jeg går igennem kalenderen kan jeg véd hvert arrangement bare mærke, hvor meget jeg glæder mig til netop dét – at forberede netop dette arrangement praktisk og mentalt, at gennemføre det, at være en del af ”noget”, som jeg synes er blandt det bedste i verden at beskæftige sig med, og at lade oplevelsen bundfælde sig på godt og ondt, måske (meget ofte) også resultere i et eller flere blogindlæg. Det ER da bare skønt.

I resten af januar er der ingen prøver, men der er så meget andet.

Rallyinstruktøruddannelsen går i gang på lørdag. Anita og jeg er naturligvis velforberedte, og det er vi sikre på at de ni kursister også er. Jeg lavede en minigeneralprøve på min egen del i mandags i forbindelse med at jeg tjekkede lokale, udstyr, netværk mv. Masser af materiale, som det bliver spændende at præsentere i sammenhæng og diskutere med nogen, som det betyder noget for.

Jeg har aftalt en coachingsession i næste uge. Jeg véd præcis, hvad jeg havde i tankerne at starte med, da jeg aftalte den, men det kan nå at ændre sig. Anden genlæsning af With Winning in Mind er i gang, men tager tid; ikke fordi bogen er sværtlæst – tværtimod – men, fordi der er meget at reflektere over – hvordan jeg har implementeret det ene og det andet, og om det skal forbedres. Den proces har også betydning for næste coachingsession.

Næste lørdag har vi det årlige Rallydommermøde, det er altid hyggeligt at møde dommerkollegerne og i år har vi ovenikøbet også noget fælles med DcH-dommerne.

Udover den ugentlige rallytræning hos Johanna på ”kegleholdet” er der planlagt flere træningsseancer, hvor fokus er HTM og rally, med et twist af FS. Jeg har en masse specifikke detaljer der skal trænes og finpudses og nogle helheder, der skal prøves, inden prøvesæsonen bliver skudt i gang i februar.

Vi har også et bestyrelsesmøde i Sydkystens Hundeskole. Det er altid hyggeligt og vi plejer at nå alt det faglige også :-) Som denne gang fx er regnskab for 2015 samt planlægning af generalforsamling, rallyprøver 13. februar og Hundedagene.

Og så er der lige det med papirkalenderen til Kirsten, jeg skylder den for første halvår 2016. Måske har det været overspring, at jeg ikke er kommet til den endnu, for der er virkelig meget i kalenderen og også mere på vej. For hold da op hvor er der mange muligheder når man interesserer sig for rally og HTM og synes det er sjovt at konkurrere.

Fotoet er fra lørdag den 15. januar 2011 – altså 5 år gammelt - og bloggen handlede om Heelwork to Music og Freestyle.

Ingen kommentarer: