søndag den 20. marts 2016

Bobler


Jeg skrev i fredags om at have bobler i hjertet af glæde. Hvis man nogensinde har prøvet det, véd man præcis hvordan det føles, hvis ikke, så glæd dig til at prøve det!!!

Det er en følelse som for mig, var næsten fysisk, jeg kunne MÆRKE boblerne. De gav også tårer i øjnene.

En følelse jeg vil arbejde med at kunne fastholde i længere perioder, for den er fantastisk, og bevidstheden er åben for det hele, uden brug af narkotika.

Jeg havde følelsen med til formiddagens træning med Anita. Jeg havde lovet at fortælle om coachingsessionen, og jeg kunne mærke, hvor fantastisk det var, at fortælle om den.

Træningen kunne ikke gå andet end fantastisk (!). Den korte udgave: HTM med Max & musik med afbrydelser styret af Anita og belønning, et fuldt HTM program med Max & musik og belønninger, et fuldt FS-program med Max & musik og belønninger.


Jeg har fuldstændig styr på de to programmer, men hold da op, hvor er der masser af detaljer der kan pilles ved. I HTM-programmet er der timingen af nogle overgange, et ekstra skridt, en lille pause, bittesmå deltaljer der gør en kæmpeforskel i forhold til at Max og jeg er sammen.

Det samme i FS-programmet. Det er åbenlyst at der ikke er det samme flow i programmet som i HTM, for vi har ikke trænet momenterne nær så meget som HTM-momenterne. Men det begynder at ligne noget, og Anita gav mig nogle tips til uventede situationer. For mig giver det meget tryghed at have plan B og C på plads, så jeg kan improvisere ud fra en gennemtænkt plan :-)

Træningens ubetingede højdepunkt var Anita og Osseaus fulde udgave af Something's Gotten Hold of My Heart. De startede med to gange med musik og afbrydelser fra mig, når der skulle belønnes, og så den fulde. Det var deres bedste udgave nogensinde, fantastiske overgange, fantastiske positioner og et overskud af den anden verden, jeg kunne se Anita smile og synge med i afslutningen, og så er det bare godt. Det gav lige lidt ekstra bobler!


Megan var også med, og vi fik arbejdet med lidt forskelligt rally. Hun blev bare så glad, da hun fandt ud af at hun skulle med til træning, og hun var totalt overskudsagtig til træningen, det er også bare til at blive glad af.

Der var meget mere at glæde sig over i dag, for de færdigredigerede fotos fra sessionen hos Anne Gisselø sidste søndag er modtaget, og hold da op, hvor der de bare skønne. Der er nogle eksempler i dette indlæg, og der kommer flere i kommende blogs.

Jeg kan bare se at glæden lyser ud af os alle på de fotos, det er svært at skjule glæden over de skønne hunde :-)

Tusind tak til Anne for at forevige disse øjeblikke.

Ingen kommentarer: