tirsdag den 12. juli 2016

Dejlig rallytræning

Max siger tak til Tempo!


Aftenens træning i Søborg var fantastisk. Lonni valgte en stak skilte, sammen byggede vi en bane med de 18 skilte, og da den var en stor rektangel kunne vi sagtens være 2 i gang samtidig.

Vi var 4 deltagere med 5 hunde, heraf 4 der skal til DM i championklasse, og vi har alle vores fokusområder, vi skal arbejde med.

Jeg havde ret præcist planlagt mit eget forløb. Opvarmning med Max, gå bane med Max, opvarmning med Megan, gå bane med hende, og så Max én gang til.

Gå bane med Max betyder masser af leg undervejs, huske at ignorere fejl (ingen fejlmelding), eventuelt lave fejløvelserne om (uden at det er markeret som fejl), og det gik rigtigt godt. Der er den rigtige gnist i hans øjne, og hans attitude signalerer, at det er sjovt. Der var nogle småting, jeg kunne have gjort anderledes, men jeg var meget tilfreds.

Connie gav mig god feedback om en næsten-sit, jeg bestemt ikke havde opdaget; Max er lynende hurtig, så det skal hans fører altså også være, hvis det skal hænge sammen …

Megan og jeg gik banen i et fornuftigt tempo, og langt det meste var virkelig flot. Der er nogle sitter der driller, jeg skal minde mig selv om, at jeg ikke skal vende mod hende, når hun hænger, og vi skal have arbejdet med fremsending til kegle; måske er signalet ikke forskelligt nok fra fremsending til felt?

Jeg kan ikke rigtigt gøre noget, når hun fokuserer på noget andet end mig, men generelt er hendes fokus ok, så jeg var meget tilfreds.

Max’ anden runde var på samme bane, men et par af øvelserne udførte jeg anderledes, og der blev belønnet mindre, men stadig med masser af leg (Anjas legetøj er ubetinget favorit). Jeg vil sige at han ydede godt 90 % af sit bedste, og det er ikke dårligt.

Jeg kunne mærke, efter banegennemgangene, at det føltes rigtigt godt, og han ser virkeligt godt ud i præcision og attitude.

Til allersidst fik han lov at lege med gaven fra Christina, et af de elskede gummikødben, som vi ikke kan skaffe, men som Tempo synes er ligegyldige. Max siger tak :-)

PS: Lille Bjørn er netop nu 1. reserve til DM i ekspertklasse.

Ingen kommentarer: