lørdag den 30. juli 2016

Jeg glæder mig :-)

Max har charmet sig ind hos Louise

Endnu en dag med blandet vejr.

Regnfuld lørdag morgen

Til morgenturen var jeg i fuldt regnvejrsdress og det var egentlig ikke så tosset vejr at gå tur i, bortset fra at alle hundene skulle tørres grundigt bagefter.

Jeg havde en aftale med Louise og Billie på Garbogaard, hvor vi trænede vores 6+-program. Igen gik det meste af timen med at træne uden hunde. Det er ikke så nemt at gennemføre programmet med én hund, og når vi er to ekvipager, der skal fungere som en enhed, bliver det altså ekstra svært. Men hold da op hvor er det sjovt at træne, og selv om specielt Max højlydt gav udtryk for, at han gerne ville være mere med, så tror jeg både han og Billie var godt tilfredse alligevel.

Vi glæder os til at vise nummeret offentligt for anden gang 20. august.

Eftermiddagsturen lige før det begyndte at styrte ned

Eftermiddagsturen var lidt timet efter vejret. Vi var kørt til en lokal skov, og starten gik fint, så begyndte det at styrte ned, og det fortsatte resten af turen. Så hundene fik endnu en tørretur, da vi kom hjem.

Jeg har kun haft én feriedag endnu i dette ferieår, det var 20. maj da jeg var på Bornholm og dømme rally. Der kommer en del flere, men Kirsten har helt ret: Min ferie i år er placeret for min egen (og hundenes) skyld.

Jeg har planlagt ferie i august fra torsdag 4. august – søndag 21. august samt fredag 26. august. 4.-7. august er jeg i Århus til HTM/FS summer camp, 12.-14. er jeg på Bornholm til rallyprøver, 19. august er der rally i Ølstykke, 20. august HTM/FS/Rally i Sorø, 21. august motivationskursus hos Anja og 26.-28. august DM på Bornholm. Ja, det er vildt, men det er så også måneden, hvor der er koncentreret rigtigt mange hundeaktiviteter.

Træningsmæssigt og mentalt er jeg velforberedt, og efter at summertime blues er pakket væk er jeg begyndt at glæde mig seriøst til de kommende aktiviteter.

Torsdag tager jeg til Århus for at deltage i ”Third International Summer Camp 2016”. Campen afvikles i Hangar 17 fredag-søndag, der er 30 deltagere og instruktører er Anja Christiansen, Johanna Allanach, Sonja Johannesen og Lina Pettersson. De tre første kender jeg rigtigt godt, har gået på kurser og til træning hos dem, og har haft enetimer (sammen med Anita) hos dem alle tre. Lina har jeg ikke trænet hos, men hun har et strålende CV. Så det kan kun blive en fantastisk weekend.

Opvarmningen til weekenden består i en middag på Hærværk torsdag aften med Louise, og så er niveauet ligesom lagt!

I et svagt øjeblik for nogle uger siden fortrød jeg, at jeg havde tilmeldt rallyprøver på Bornholm 13.-14. august, men det gik hurtigt over, og da jeg modtog kataloget i dag kunne jeg godt mærke, at jeg glæder mig til at komme til Bornholm igen.

Jeg er tilmeldt rally begge dage med Megan og Max, og selvom der kun er tilmeldt 7 hver af dagene i championklasse er konkurrencen maksimal: Ditte, Lisbeth, og Lynette (tre af de superskarpe bornholmere), Anja & Queeny og Johanna & Soda, og så undertegnede med Megan og Max.

Det bliver helt sikkert en fantastisk klasse at gå op I.

Ingen kommentarer: