torsdag den 22. juni 2017

One Plus One


De næste tre dage står den på HTM/FS Summer Camp 2017, arrangeret af Anja og Johanna, og med et flot program, i hvert fald de dele, der er offentliggjort.

Jeg må indrømme, at som tiden har nærmet sig, har jeg ikke mærket den forventningens glæde, som jeg synes jeg burde have op til arrangementet. Sidste år blev det holdt i Hangar 17 og jeg var meget begejstret, og det er jeg uden tvivl også, når dette års camp er i gang. Men lige nu – eller rettere indtil i morges – var forventningens glæde der bare ikke.

Helt ærligt, jeg kan ikke komme til et tredages arrangement og så være så lidt forventningsfuld. Det har jeg lige arbejdet med i dag. Ideen opstod på vej til arbejde, pludselig var den der.

Jeg kom til at tænke på Rolling Stones albummet Beggars Banquet. Nummeret Sympathy for the Devil . Og ikke mindst Jean-Luc Godards film fra 1968, One Plus One, som handler om tilblivelsen af Sympathy for the Devil.

Det er mange år siden, jeg har set den, jeg aner ikke, om den holder i dag (det gør den nok!), men jeg husker, hvor fascinerende det var at opleve nummeret blive til. Der var ingen guddommelig inspiration der gjorde at Rolling Stones bare kunne indspille det færdige nummer. Det var en lang og hård proces, spændende og fascinerende at være med på nært hold og opleve udviklingen.

DET er den mentale tilstand jeg nu er i i forhold til Max og mit nye HTM-nummer til que reste-t-il de nos amours. I morgen formiddag starter vi kurset med en uofficiel konkurrence.

Som man kan se af programmet skal vi debutere i HTM3 og får feedback af Karolina Hasselroth & Lucy Creek, to af instruktørerne på Summer Camp og det er genial timing.

Jeg har et meget råt nummer, jeg har været oppe to gange i HTM2 med en kortere udgave, det er første gang med den fulde udgave. Jeg har helt bevidst intet gjort for at ”forbedre” programmet i forhold til HTM2-udgaven, og den feedback jeg har fået til den. Der er bare to yderligere positioner.

Jeg bruger ikke rekvisitterne (bord/stol/dug) i andet end start og slut. Jeg forventer en masse ideer til, hvordan nummeret kan transformeres til et RIGTIGT HTM3-nummer. Og jeg forventer at kunne komme til at arbejde med stumper af dette i de tre gange individuelle tid, vi har i løbet af kurset.

Bilen er pakke med telt, stol, bord, campingstole og hundeting. Udstyr pakkes senere.
 

USB ‘en er opdateret med det fulde nummer, CD’en er klar som backup, betaling for middagen lørdag er lagt i kuvert.

Max’ fine halsbånd, som Amanda fandt til ham i Herning, er endelig kommet frem for alvor, og skal bruges første gang i morgen. Kirsten har også trimmet ham i dag, så han er bare SÅ fin.

Vi er HELT klar til kurset og jeg er topmotiveret.

One Plus One kan blive til så meget som helst :-)

Ingen kommentarer: