mandag den 2. oktober 2017

Om at fejre og så komme videre

Opmærksom Max og fører :-)

Jeg har skrevet det før og skriver det gerne igen: Det var en fantastisk dejlig oplevelse at være til NM på den danske landshold.

Selvfølgelig havde jeg arbejdet intensivt med min egen mentale tilstand, og det fungerede perfekt, både i forhold til Max og i forhold til hvordan jeg i øvrigt agerede. Det var faktisk ret lækkert.

Jeg var ikke nervøs – bortset fra søndag, hvor jeg havde problemer med at betale for tilmeldinger til rallyprøverne 3.12 i Sorø!!! – og jeg var en virkelig god fører for Max hele vejen.

Det er også ret lækkert at få det at vide af andre, og det har jeg! Selvfølgelig er der nogle småskvulp i løbet af sådan et mesterskab, men jeg gjorde, som jeg havde trænet: Ignorer uønsket adfærd. Der skulle ikke være noget der ødelagde min skønne indre stemning, og det kom det heller ikke til.

Jeg har nydt at få en lind strøm af lykønskninger og ikke mindst, at der er fokus på at mine blogindlæg sprudler af glæde og at jeg smiler på en masse fotos. Det er udtryk for, at jeg var glad og positiv, og synes det var fantastisk at komme i ringen begge gange, og lave to rigtigt gode programmer med Max, som bakkede mig 100 % op hele weekenden.

Nose Work træningen til aften var aflyst, fordi Merete ikke er helt frisk, vi håber naturligvis, at hun snart er helt frisk igen.

Lille Bjørn havde under alle omstændigheder meldt fra, for han har været i fuld narkose, fordi en dårlig tand skulle fjernes. Han er hjemme igen og næsten sit gamle jeg, så han skulle være helt fit for fight i morgen.

Anita og jeg havde som sædvanlig planlagt noget HTM/FS-træning før NW, det endte med at blive i morgen i stedet. Lille Bjørn får lov at blive hjemme, med Max skal jeg til at arbejde med HTM-programmet, som har ligget stille en rum tid. Vi skal til prøve på Samsø 14. oktober, og vi er tilmeldt HTM1 (Lille Bjørn), HTM3 (Max), 6+ (Max) og Træningsklasse (Max).

På rallyfronten er der rallyprøver 7. oktober i Broby, 8. oktober i Ølstykke og 15. oktober på Samsø. Begge hunde er tilmeldt det hele, og med Max er det naturligvis eksperimenteren med indgange og starter, der er vigtige. Mentalt arbejder jeg med at bringe den fantastiske energi fra weekenden videre til næste weekend, og naturligvis kan jeg det.

Og ikke mindst så kører indtrykkene fra de andre programmer rundt i mit hoved. De bedste FS’er og de bedste HTM’er var exceptionelle. Specielt de svenske FS’er fik mig virkelig op af stolen. Masser af svære momenter, masser af musikalitet og rytme, og masser af overskud og udstråling af glæde, både hos førere og hunde. Det var virkelig inspirerende.

Der er slet ikke nogen tvivl. NM er det bedste, jeg har oplevet som hundefører, Det var en oplevelse for livet, og jeg er glad og stolt over at Max og jeg har været med – og fået en mere end godkendt debut.

Ingen kommentarer: