tirsdag den 17. oktober 2017

Små og store glæder


Da Max og jeg skulle ud for at klæde om til HTM3-nummeret i lørdags mødte jeg fire drenge, der interesseret spurgte hvad Max kunne, og prøvede at få ham til at sitte. Det kunne de ikke, men jeg fik ham til det og de spurgte, hvad han ellers kunne. Jeg fortalte at det kunne de se lidt senere, når Max og jeg skulle i ringen. Jeg klædte om, og da jeg kom ud spurgte de hvorfor, jeg var klædt om. Ja, det var fordi jeg skulle ind og optræde. Hvad skulle jeg lave? Ja, det måtte de komme ind og se.

De fulgte åbenbart interesseret med i HTM3, og da jeg et stykke tid efter kom forbi dem sagde de med stor overbevisning, at de synes Max var den dygtigste hund. Jeg sagde naturligvis mange tak, og blev vildt glad :-)

Der var Sonjas dommerkommentar til Max: ”Dejligt at se Max glad og på :-)”. Ja, det var det allerbedste ved hele weekenden, og så er det skønt at få på skrift. Charlotte, som sagde, at hun aldrig havde oplevet Max så glad og på som i søndags. Der var Lizzas dommerkommentar til Lille Bjørn: ”Nåhr, hvor er han sød!)”. Der var bare en hel masse små ting, der varmede i løbet af den weekend.

På færgen hjem var vi seks der sad og talte om alt mellem himmel og jord, bl.a. om pensionistpriser for billetten, og om at pensionere hunde. Megan var jeg helt klar til at pensionere flere gange. Lille Bjørn ville jeg vist første gang pensionere før han blev 2 år, fordi han ikke ville som jeg. Og Max har da også været klar til at pensionere indtil flere gange.

Heldigvis er det aldrig blevet alvor med nogen af pensioneringerne, jeg har ”bare” taget mig sammen, godt hjulpet af gode hundevenner. Tænk hvor meget glæde jeg ville være gået glip af, hvis jeg havde gjort alvor at stoppe for alvor!!!

Jeg fik også jamret (og joket!) lidt om at Max var meget bedre indendørs end udendørs, og at alle prøver skulle være indendørs. I går tjekkede jeg så statistikken, og ja, resultaterne er væsentligt bedre inde end ude. Men udestatistikken indeholder også betydeligt flere IB’er, hvor Max er løbet væk. Så jeg lavede ovenstående top 20 baseret på Max’ 61 officielle rallyprøver i championklasse i perioden 13.2.2016 til 15.10.2017 (610 dage, dvs. en prøve hver 10 dag …).

Anitas kommentar var ”Dvs. ca. en tredjedel over 90 point – det er vel ikke nogen dårlig statistik?! Og næh, det er det da bestemt ikke. Og 10 af de 20 resultater er udendørs. Så ikke mere jammer om Max og udendørs prøver i rally, føreren må spænde hjelmen – og det er meget lettere efter sådan en weekend :-)

Det med pension affødte så også, at Kirsten mindede mig om at man skal søge om folkepension. Så det gjorde jeg i går aftes. Jeg lavede også et Facebook opslag om det. Jeg har bestemt ikke nogen viden inden for området, så jeg kom til at søge om folkepension fra jeg (snart) bliver 65 år, selvom jeg bestemt ikke har planer om at gå på pension. I dag har Tina Kjeldberg så hjulpet mig på vej i denne jungle, for med min arbejdsindtægt er jeg ikke berettiget til Folkepension. Så nu søger jeg om at få udskudt pensionsalderen.

Hundetræningen tog jeg lidt hul på sidst på eftermiddagen. Det har skabt meget bedre rum at slippe af med bord og stol i HTM3-nummeret, så jeg ikke skal holde styr på hvor bordet er. Dermed kan jeg meget bedre holde fokus på min egen performance og holde kontakt med Max. Med Lille Bjørn skal jeg have arbejdet lidt med at han er for langt fremme i positionerne (!). Begge hunde er tilmeldt prøven 28.10 på Garbogaard, og det glæder jeg mig ret meget til!

Louise og jeg holder rutinen ved lige med vores gamle 6+-nummer, som vi også er tilmeldt 28.10. Ja, jeg kalder jeg for det gamle nummer det nu, fordi vi har TALT om et nyt nummer, og måske også har lagt os fast på musikken. Det bliver sjovt at arbejde med, vi har en masse ideer, som bare skal passe til musik og hvad hundene kan – alene og sammen.

Ingen kommentarer: