fredag den 5. juli 2019

Mål, planlægning og alt sådan noget

Den skønneste morgen ...

Jeg har skrevet for ikke så længe siden, at jeg i 2020 ville kvalificere Max til DM og ÅH (Årets Hund) i rally. Men nogen gange ændres forudsætningerne meget hurtigt …

Jeg er blevet inviteret til at dømme DM i rally 2020! Og har sagt ja tak!

Fra 2020 bliver DM i rally en del af Hund i Fokus og dermed arrangeret af DKK. Lonni og jeg har talt om principper i den forbindelse, og herunder er vi blevet enige om at invitere de fire dommere, som har højest anciennitet som dommere, og ikke har dømt DM – fire fordi der skal dømmes 170 banegennemgange, nu hvor senior er en officiel klasse og junior forhåbentlig kan nå op på 10 ekvipager.

Da jeg stod på listen blev jeg inviteret, jeg sagde ja tak, og dermed er det ikke længere aktuelt at forsøge at kvalificere Max til DM. Jeg skal heller ikke forsøge at kvalificere ham til landsholdet, for aftalen i nordisk sammenhæng er, at dommerne ved NM i år er sekretærer næste år, så jeg skal være sekretær for Amanda.

Så er der ÅH tilbage, og så er det deltagelse dér, vi går efter 😉

Der er fuld gang i planlægningen af rallyrøver i 2020 i DKK Kredse, specialklubber og private foreninger. Denne gang er det ekstra spændende, fordi DKK har meldt ud, at der ikke afholdes rallyprøver i forbindelse med udstillingerne i Roskilde, Vejen og Ballerup. Fremover bliver kvalifikationsprøver til ÅH og NM lagt ud til kredse mv., og vi håber mange vil tage udfordringen op!

I dag har været en helt almindelig dag, sådan da.

Jeg kom tidligt fra arbejde, gik en dejlig tur med Max og slog græsset, da vi kom hjem.


Jeg fik en dejlig øl fra Small Batch.


De våde skilte og holdere blev tørret.


Der var en spændende økologisk, mousserende der skulle smages.

 
 
Og til kalvekød i marsalasky med kapers og rucola fik vi en ganske særlig vin, som kun er produceret 745 eksemplarer. Den var himmelsk!!!

Ingen kommentarer: