onsdag den 18. november 2020

På rette spor

Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har tænkt på det før, men forleden kom jeg til at tænke på, at det var oplagt at DKK holdt nogle rallyprøver i disse Corona-tider. Hvis Rallyudvalget ikke skulle holde fanen højt i krisetider, hvem skulle så?

DKK har rosetter liggende, vi bruger præmiekuponer til dem, der består, vi behøver bare et sted, en dommer der selv kan tage tid, og en prøveleder, der også kan være sekretær.

Jeg vendte det med Lonni, som udvalgets sekretær og inden vi havde set os om, var der opslået en rallyprøve 27. december med Liv som dommer og undertegnede som prøveleder, tilmeldingen blev åbnet fredag den 13., og den blev lukket i går med i alt 48 tilmeldinger.

Det er mindst en triple-win: DKK tjener nogle penge, Liv får sin dommerdebut, og vi er en del rallynørder som får dulmet vores rallyprøveabstinenser.

Vi blev lidt revet med af succesen, så DKK afholder også en dobbeltprøve den 29. december, men kun for klasserne ekspert, senior og champion. Rallyudvalget har givet en generel dispensation til at afholde prøver, hvor ikke alle klasser udbydes, så længe forsamlingsforbuddet er under 20, og det var da værd at prøve af i eget regi 😊

Prøverne blev opslået i mandags med Liv og mig som dommere. Planen er, at der lægges to baner ved siden af hinanden, en gruppe på op til 8 går den ene bane, og derefter den anden bane, og så tak for i dag. Dvs. man får to prøver i umiddelbar forlængelse af hinanden, og dermed hurtigere flow for arrangementet. Prøverne er næsten 2/3 fyldt, og mon ikke de når at blive udsolgt?

Jeg har meldt Max og Otto til prøven 27. december, 29. december har jeg fokus på at arrangere og dømme.

Arbejdsmæssigt er det helt store, at italienske Nexi har købt Nets. Svimlende beløb er nævnt i pressen, men jeg kan forsikre om, at ikke så meget som en kr. ender hos mig, desværre 😉

Hundene fik prøvet nogle nye ture i weekenden. I lørdags var vi i Roskilde, og gik en tur omkring søerne ved Roskilde Fiskeland og området ved Viking Run. Jeg kunne ikke stå for Dream City bogstaverne …


Søndag efter fitness-træningen om formiddagen tog vi til København, parkerede i Slotsholmsgade og gik via Kongens Nytorv til Nyhavn og fik en lækker frokost på Nyhavn 41, inkl. vand til hundene.

I går var der, som der plejer hver anden tirsdag, både Nose Work hos Merete med begge hunde, og Rally hos Johanna med Otto (jeg kunne også have taget Max med, men ville gerne have fokus på Otto).

Otto fyldte 17 måneder i går, og han var en superstjerne! Han markerer knivskarpt i NW, hans slikkeadfærd er væk (!) og han knokler løs for at løse opgaverne. Jeg var ret benovet, men huskede dog at minde mig selv om, at jeg har trænet ham 😊

Max arbejdede også superfint, men der er noget med frustration, når der er gået lidt tid, og der kom nogle fejlmarkeringer lidt fra kilden, hvor jeg måtte vente ham ud, til han tog det rigtige valg.

Vi var hjemme og få aftensmad, og derefter tog Otto og jeg til Ringsted.

Han er vild med at komme i SAGC, han hev snoren ud af hånden på mig på vej ind, og styrtede ind i hallen!

Johanna havde lavet fire korte baner, som krydsede hinanden, og så gik vi i gang. Jeg vil ikke gennemgå dem alle, men den første skal nævnes: man skulle trække et skilt, som angav om man skulle starte med hunden på venstre eller højre side, og derefter et skilt, som angav tempoet (langsom, almindelig, løb). Øvelserne var dobbeltslalom, højre spiral og enkelt slalom. Otto og jeg tog den tre gange: almindelig gang venstre side, almindelig gang højre side, og løb venstre side. Jeg blev ret imponeret af ham; selvom højre side stadig halter lidt – ja, det afspejler manglende træning – er den blevet meget bedre.

Vi var sidst på hos Johanna, og fik som altid noget perfekt timet træning, og supergodt input til den videre træning. Fx timing af min verbale kommando i forhold til håndtegnet i foran (som jeg hver anden gang kaldte ind foran ), hvor Otto på ingen tid blev mere præcis og ikke lavede fejl, når den verbale kommando kom først.

Og så blev jeg 100 % bekræftet i min strategi, med at blive i begynderklasse med Otto til efter DM 2021, og træne mod championklasse parallelt med. Så er der ro på konkurrencefronten, og masser at træne på.

 

Ingen kommentarer: