tirsdag den 24. november 2020

Rally, status og planer


Hvordan går det med rallyen?

Jeg opdaterede mit regneark i går, og for at skabe et bedre visuelt overblik lavede jeg diagrammer af udvalgte dele.

Der er intet fancy over det. Regnearket indeholder alle rallyøvelser, både på højre og venstre side, og for hver af dem kan status sættes til Grøn (ok), Gul (der skal arbejdes med dette) eller Rød (ikke igangsat eller der skal arbejdes en del med det). Der er også nogle generelle parametre, som jeg justerer ind imellem.

For Max viser diagrammet status samlet. Det er i sagens natur meget grønt, men der er bestemt en del at arbejde med, og de vigtigste områder står under Fokus. De næste prøver er noteret og målene for 2021 synes jeg var passende i denne oversigt. Inkl. et enkelt spørgsmålstegn ved landsholdskvalifikation, for jeg ved ikke, om det er noget jeg vil gå efter, men det er bestemt noget der skal overvejes.

For Otto er det samlede billede ikke uventet meget rødt, der er en masse øvelser vi slet ikke er i gang med. I begynderklasse er vi grønne, lige over 50 %. Grunden til at det ikke er højere, vi går trods alt i klassen og får ok point, er, jeg ikke har haft fokus nok på højrehandling. Hvis vi skal blive helt grønne, skal alle begynderøvelserne kunne udføres sikkert på højre side.

Målene minder mig om, at Otto skal blive i begynderklasse i lang tid endnu, så der er godt tid til at arbejde med fokusområderne, og selvfølgelig arbejde videre med øvelserne i alle de andre klasser.

En tilsvarende status om et par måneder, skulle gerne vise en positiv udvikling.

Ingen kommentarer: