mandag den 29. september 2008

LP prøver i Viby

Camilla og LP1 LP2 EmmaChesapeake Bay Retriever klubben havde arrangeret lydighedsprøver i Viby i dag. Og det var en stor fornøjelse at deltage i denne meget velarrangerede prøve – tak til Charlotte Lia, som har stået for arrangementet.

Det var også en fornøjelse at have Marianne Jensen som dommer. Hun forstår virkelig at få førere og hunde til at føle sig veltilpasse under prøverne, hendes dommerkritik (specielt helhedsindtryk) er meget anvendelig, og under prøven kommer der mange gode råd og opmuntringer. Og dette skriver jeg ikke bare på egne vegne, men fordi jeg kunne høre at det var en helt udbredt opfattelse blandt deltagerne!

Megans prøve kan I læse om her - den gik ikke særligt godt. Hun fik igen 0 i begge fællesøvelser. Men sidste halvdel af prøven var da opmuntrende: 9½ i springapportering, 8½ i Stå, sit, dæk, og Megan indtog alle tre positioner!, 9 i indkald med stå, 10 i fremsending (lækkert placeret midt i feltet) og 10 i næseprøve.

Det er noget skidt at Megan er begyndt at få 0 i fællesøvelserne; men Kirstens diagnose er nok den rigtige: jeg har trænet alt for meget og gået alt for meget til prøver i lang tid, så de to ikke så spændende øvelser hænger Megan ud af halsen :-( Med tre af mine nuværende/tidligere trænere på stedet til at kommentere – og give Kirsten ret – er det svært at tro på, at det ikke også er sandheden …

Men heldigvis var der meget andet at glæde sig over på dagen, som jeg havde den fornøjelse at sponsorere med vingaver til dommer, sekretær og klassevindere.

Først og fremmest et kæmpestort til lykke til Camilla Dinesen og Emma, der fik 198½ point i LP2 og vandt klassen. Emma er født den 13. november 2007 og altså kun 10½ måned. Hun fik 176 point i LP1 for 14 dage siden, og altså et superflot LP2 resultat i dag. Det er bare helt VIIILDT så gode de er. Læs mere i Camillas blog.

Også et stort til lykke til Mette Damgaard, som med sin Border collie Chess vandt LP3 med 244½ point. Mette var vores første træner hos Hund & Træning, og hun havde egentlig kun tilmeldt til en uofficiel prøve, men heldigvis blev hun på dagen overtalt til at gå op officielt, og fik som den eneste af de fem deltagere en 1. præmie :-) Der var en stribe småfejl, som Mette nok skal få rettet, og så bliver det en super god ekvipage.

Endelig til lykke til Karen Frost. Det er ikke nogen hemmelighed for læsere af min hjemmeside, at hun er min yndlingstræner hos Hund & Træning, så jeg ville naturligvis ikke gå glip hendes debut i LP med Lilli. Det gik fint, hun fik en stor 2. præmie med 148 point, trods et 0 i spring. Læs mere om træningen i Karens blog.

1 kommentar:

Camilla Johannessen sagde ...

Hej Paul.. og andre nysgerrige væsener :0)

Ja, jeg er helt enig, SUPER arrangement, dejlig dommer.. og ja, så kan man jo heller ikke klage over resultatet vi fik med hjem. :0)

Thumps up Lia! ;0)