lørdag den 14. november 2009

Chillis nye mor

I går fik en jeg en trist opringning – en familie med to border terrier tæver havde nu haft flere situationer, hvor den unge Chilli (8 måneder) havde angrebet den ældre (cirka 2 år), og det sidste i torsdags havde været rigtigt alvorligt. Hvis hundene havde været alene, havde de ikke begge levet i dag. De ringede til mig, for at få hjælp i den meget svære situation, og så er det bare lækkert at have et skønt hundenetværk at trække på.
Indenfor ½ time havde jeg fået flere mails, og ikke mindst den fra Ulla – Emmys bonusmor!! – var lovende. Og vupti, i dag, næsten præcis 24 timer efter, var Ulla hjemme hos Chillis familie i Solrød, og kom derefter hjem til os, med Chilli!
Chilli er bare den skønneste tæve man kan tænke sig, og hun har i Ulla fået den perfekte mor, og hun vil få et langt (håber vi) og aktivt (er vi sikre på) liv. Det tæller bestemt også med på den positive side, at Chilli ligner Emmy ret meget, og så kan det ikke bliver meget bedre, hvis man spørger Ulla og os!

2 kommentarer:

Ulla Kaae sagde ...

Chilli er en skøn BTtæve.
Hun følger mig som en skygge. Hun grynter og smasker og strækker sig mens vi begge fylder godt op i sofaen. Hun putter op ad mig ... som om hun altid har puttet op ad mig.

Vi har kun kendt hinanden i 12 timer - men det virker slet ikke nyt.

Jeg nyder igen at ha´ en BT om benene.

Jeg glæder mig til en hel dag i morgen med hjemmehygge og strandtur.

Og så vidt jeg kan forstå, så tror jeg, Chilli selv vil skrive et par ord om sine oplevelser i dag.

Vomba og Yatzy sagde ...

Sikke en solskinshistorie - skønt med et godt netværk!!

hilsner Marianne