fredag den 26. november 2010

Ingen tid til hundene ...

Tiden flyver af sted, og det er arbejdet der er i fokus nu og den kommende måned. Så hundeaktiviteterne er på rigtigt lavt blus lige nu.

I søndags sluttede Camillas unghundehold i Sydkystens Hundeskole, hvor jeg har været hjælpetræner. Jeg har ikke lagt skjul på at jeg synes den engelske springer spaniel Mojo var lækker, men generelt var det et imponerende hold. Jeg håber at se mange af hundene og førerne igen på kommende hold.
Derefter havde jeg mit lille luksus unghundehold med fire deltagere, hvoraf de to kom, så de fik virkelig intensiv træning – synd for de to, der ikke kom :-)
Tirsdag havde jeg afslutning på et af LP-holdene, og det var med fuld generalprøve med Conni Hansen som dommer. Selvom det var generalprøve havde jeg indskærpet at det stadig var træning, så deltagerne kunne selv sætte kriterierne, og blev naturligvis bedømt ud fra deres egne kriterier. Vi så nogle meget flotte præstationer, og fik nogle meget skarpe og præcise dommeriagttagelser. En flot afslutning på dette hold.
Onsdags-LP-holdet var ret afbudsramt. Der var en, der ikke ville køre på landet uden vinterdæk, et almindeligt afbud og et afbud pga. oversvømmelse i kælderen. Vi endte med tre deltagere med fire hunde, og de fik en intensiv omgang træning inkl. forskellige for sjov øvelser undervejs: apportering på tid (samle fire apporter op på hurtigste tid), trespring (LP1, LP2, LP3 i forlængelse af hinanden) og udvidet firkant, hvor hundene skulle gå om firkant markeret med kegler, og jeg gav diverse LP- og rallykommandoer undervejs..
I dag fredag har der været diverse opfølgning på sporkurset på søndag. Vibeke har heldigvis bekræftet at vi gennemfører, bare det ikke bliver snestorm, og der er seks bekræftede tilmeldinger, så vi gennemfører!
Kirsten har nedlagt forbud mod at Lille Bjørn kommer med – den lille hund, det kolde vejr osv. – så Megan får endnu en omgang, hun synes det lyder godt

Ingen kommentarer: