lørdag den 20. november 2010

Marginaler – rallyprøver den 19. november 2010

Megan og jeg var tilmeldt Hundeskolen Ophians rallyprøver i går. De blev afholdt i Hasselgård Træningscenter med Johanna Allanach som dommer, og var dermed en mulighed for at Megan kunne få den sidste pind i Ekspertklasse. Desværre mistede vi ærespladsen, Megan satte sig pludselig op i sitten, og det kostede 10 point, så vi endte med 85 point i stedet for de nødvendige 95 point. Lidt ærgerligt. Og ja, det er virkelig marginalerne der tæller i Ekspertklassen.
Men hold da op hvor var Megan ellers bare lækker at arbejde med i går. Man kan delvis se det på optagelsen af selve prøven (tak til Helene Jervin).
Megan var totalt tændt og bare en fornøjelse at varme op og gå til prøven med. Der var noget snus, men ikke i nærheden af hvad hun tidligere har præsteret, og jeg var meget tilfreds med hende. Dejlig hund!
Jeg fulgtes med Charlotte Worm Larsen, som efter over 3 års pause fra rally vendte tilbage med Cocker Spaniel CJ i ekspertklasse med 82 point. Også her en mistet æresplads. Vi gør det begge bedre næste gang.
Der var flere nørder med og det gik godt for alle. Først og fremmest et stort til lykke til Charlotte Lia og hendes dejlige Chesapeake Bay Retriever Spot, som vandt ekspertklassen med 98 point og dermed blev Dansk Rallychampion! De øvrige nørdresultater: Mette Andreassen og O'Malley debuterede i øvet klasse med 97 point og Susanne Jervin og Engelsk Springer Spaniel Kellie debuterede ligeledes i øvet klasse og fik 92 point.
Og så var der da også nogle fra Sydkystens Hundeskole, som var lokket med: Gitte Jensen og Engelsk Springer Spaniel Harley fik 84 point i begynderklasse og sin 2. pind. Og Trine Streibig med Clara fik 80 point i begynderklasse og blev Rally Begyndermester.

Ingen kommentarer: