torsdag den 28. september 2023

Store flyttedag

En fantastisk øl på indflytningsaftenen - en del af gaven fra Rallyudvalget

Det har været et år med mange forandringer:
  • en større rygoperation 
  • beslutningen om at gå på pension ved årets udgang
  • beslutningen om stoppe som formand i rallyudvalget og aktuelt udtræde helt af udvalget
  • beslutningen om at flytte fra Solrød til Præstø
Hver især ikke ubetydelige hændelser. 

Men den sidste, flytningen, har ubetinget været den største og i går var dagen hvor den fysiske flytning fandt sted.

I tilbuddet står meget prosaisk ”flyt a-b”. For os betyder det at flytte fra Solrød, hvor vi har boet siden 1979, de sidste 38 år på Fuglesangsvej 21, til Vibevej 1 i Præstø, hvor vi forhåbentlig får mange gode år.

Tiden op til flytningen har været intens og indimellem meget stressende.

Flyttevognen skulle lige bakke 300 meter

Den fysiske flytning er gået virkeligt godt. Vi havde entreret med Bryde As, som jeg kender fra et flytteprojekt i Nets for 12 år siden. De var eminent professionelle dengang og det var de også i går. 

Det er et topprofessionelt firma med fuldt fokus på kundens behov. Fire medarbejdere mødte i Solrød kl. 8 i går morges, fem sagde farvel kl. 15 i Præstø, og hele dagen oplevede vi topengagerede, omhyggelige, venlige, arbejdsomme mennesker, som ville give os den bedst mulige flytning, og det fik vi.

Klargøringen af vores nye hjem har været ikke helt uproblematisk. Men vi har haft kontakt til en del lokale håndværkere, som har gjort ekstraordinære indsatser for os. Specielt vil jeg nævne Jens og medarbejdere fra Skibinge Tømreren, Jens, Jan og Tonni fra Domiciel samt Thorkild fra Præstø VVS.

Derudover har Møns Bank med Jon og Michel som frontfigurer været exceptionelle.

I går flyttede vi ind til et hus uden strøm på køleskab/fryser, opvaskemaskine, ovn samt induktionskogeplade med integreret emfang. Samt et løbende toilet.

Hvad gør man så? Ringer til sine livliner, og Tonni fra Domiciel sørgede for strøm på køleskab/fryser i går eftermiddag og på opvaskemaskine i dag. Thorkild, som jeg i øvrigt også kender fra flytteprojektet for Nets, stillede i eftermiddags og installerede et nyt toilet.

Det er vildt værdsat alt sammen, og vi roser alle til højre og venstre og på Trustpilot.

Er det vemodigt at flytte? 

Nej, slet ikke, kan jeg ærligt sige. Jeg har FLIPet nogle gange og det positive overstråler mangefold det mindre attraktive, som primært er besvær opstået pga. uheld.

Stien til stranden, spærret pga. kystsikring ...

Da vi kom til Fuglesangsvej for 38 år siden var verden en anden. Ovenstående foto er meget betegnende: de sidste to dage vi boede på vejen, kunne vi ikke kom til stranden, fordi der som en del af kystsikringen skal etableres et tværdige ved Fuglesangsvej.

Jeg har til overraskelse for ingen, der kender mig, en masse planer og jeg glæder mig til at nyde mit otium, som ikke med min gode vilje bliver passivt. Jeg har en masse drømme og ambitioner, og jeg håber da, at mange blive realiserede de kommende år.

Ingen kommentarer: