søndag den 28. april 2024

Rally på Hestehovedet

En næsten magisk stemning over prøvearealet, klokken 08:22

I går stod Sydkystens Hundeskole i samarbejde med DKK Kreds 10 for den første rallyprøve i Kreds 10 i flere år. Den blev afholdt på det dejlige græsareal for enden af Hestehovedet i Nakskov, arealet mellem campingpladsen og restaurant Fjorden.

Det gik ikke så stærkt med tilmeldinger, som til vores andre prøver, men prøven blev fyldt, og jeg tror de færreste deltagere fortryder at de deltog.

En dobbeltprøve som kvalificerer til DM 2024 er naturligvis attraktiv, og det er en ud af kun tre dobbeltprøver på Lolland-Falster/Sjælland i år som kvalificerer til DM 2024, og ikke afholdes i Ringsted 😉

Det var meningen at Stine skulle dømme tidlig og Conni sen prøve, men for at Stine kunne få lejlighed til at se sin hvalp en uge inden afhentning, blev der lavet om i programmet, så hun dømte øvet og senior og jeg dømte de øvrige klasser.

Det betød så, at jeg var oppe med Max to gange i senior og Otto to gange i øvet klasse fra morgenstunden, inden jeg selv skulle dømme.

Banen hos Conni med Max var bare den fedeste start på dagen. Han gik som en drøm, og bortset fra noget kludder i næstsidste øvelse, en dobbeltsynkron, gik det helt flydende.

Otto, som normalt får noget mere opvarmning end der var mulighed for i dag, var meget frisk på Stines bane, men stadig meget fokuseret og det blev også en rigtig fin bane.

Max hos Stine, jeg synes han virkede distræt og at der måske var noget med hørelsen – jeg skal hilse og sige, at han er testet, og hørelsen fejler ikke noget. Men banen blev ikke samme nydelse som den første, men bestemt godkendt.

Otto hos Conni, det var meget som hos Stine. Han arbejdede eminent! Vi skal – og det er vi i fuld gang med!! – træne på, at han ikke hopper så meget, men ikke på bekostning af den glæde, der stråler ud af ham. Jeg nyder i den grad at vi er kommet i gang med rally igen 😊

Bonusresultater: Max fin sin senior sølvtitel, og Otto fik sin tredje og fjerde bronzepind i øvet klasse.

* * *

Jacobshavn 05:52

Der var tåget over en væsentlig del af Sjælland og Lolland i går morges, og som man kan se af billedet øverst var der også tåget, da de første baner skulle afvikles. Men det gik hurtigt over og vi fik det skønneste solskinsvejr, og de, der havde mulighed for det, kunne nyde de skønne opgivelser.

Ivan Nielsen har været en uvurderlig hjælp ved disse prøver, og har haft kontakt til de rette personer, så vi havde arealet til rådighed og der var nyklippet græs, da vi ankom – og så sørgede han for perfekt opmåling, så vi havde to ringe på 18 x 25 meter til rådighed og 5 meter imellem, superluksus og tusind tak for det!

Leila, som er formand for DKK Kreds 10, var sammen med Anita og Amanda sekretær, og det fungerede naturligvis rigtigt godt.

Jeg har fotos (taget af Leila, et enkelt af Amanda) fra 9 af de 10 klasses, se nedenfor.

Der var mange flotte resultater og det udløste bl.a. 3 bronzetitler, 4 sølvtitler, 3 senior champions og 1 superchampion.

Vi var tidligt færdige (ved 14-tiden) og fik en velfortjent is inden turen gik hjem.

Begynder tidlig

Begynder sen

Øvet tidlig

Øvet sen

Ekspert tidlig

Champion tidlig

Champion sen

Senior tidlig

Senior sen

Ingen kommentarer: