torsdag den 15. april 2010

Første afbud …

Lille Bjørn og Megan (Foto Camilla Johannessen)


Mandag havde vi premiere på mini-LP-generalprøver i Nørdklubben. Ideen var at man kunne udvælge 4 øvelser, og så gennemføre dem under prøvelignende forhold. Samme pres som til en prøve, men mere overskueligt. Vi var kun fem ekvipager med, det var ligesom da Nørdklubben startede, og det blev en vældig hyggelig aften. Susanne havde Helen og Hans med, og de blev straks involveret som hjælpedommer og kamerahold :-) Der var rigelig tid, så nogle valgte at gå en fuld prøve, andre (som mig selv) holdt fast i vores 4 øvelser. Alle blev videooptaget (tak Hans!) og blev bedømt af to personer, og der var vist ikke mange detaljer der blev overset :-)
Filmene ligger på YouTube:
Camilla og Emma kom til sidst og fik taget en masse fotos, bl.a. ovenstående af Lille Bjørn og Megan. En glimrende og meget hyggelig træningsaften.
Tirsdagen hentydes der til i overskriften. For første gang måtte jeg melde afbud til træningen hos Johanna. Kirsten og jeg skulle tage afsked med Anne og Jenny, som rejser 2½ måneder til Canada, og afskedsmiddagen fik naturligvis prioritet.
I dag var der så fuld damp på i Sydkystens Hundeskole. Mette & Camilla gik i gang med deres kombinerede hvalpe– og unghundehold, og jeg havde anden runde af rallyholdet og dernæst konkurrencelydighedsholdet. Vejret var bare perfekt træningsvejr og der er en skøn stemning på alle holdene.
Weekenden kommer igen til at stå i hundenes tegn. Lørdag skal Lille Bjørn og Megan op i rally og Megan i LP3 for Megan ved Beagleklubbens prøver. Og søndag er der så foredrag om lydighed med Marianne Jensen i Sydkystens Hundeskole. Og jo, der er stadig mulighed for at tilmelde sig!

Ingen kommentarer: