søndag den 4. april 2010

To travle måneder står for døren

Jeg har lige opdateret hundeaktivitetskalenderen og det er et par travle måneder, der står for døren. Det falder sammen med to travle arbejdsmåneder, og så kan jeg ikke få det meget bedre :-)
På hundefronten står den på følgende:
  • Foundation træning lakker (desværre) mod enden, der er kun tre gange endnu, men jeg håber på en fortsættelse Johanna!!!
  • På torsdag starter jeg to nye hold i Sydkystens Hundeskole, dels et rallyhold, dels et konkurrencelydighedshold. Jeg glæder mig som altid rigtigt meget til at gå i gang!
  • Så er der foredrag med Marianne Jensen  den 18. april , hvor hun vil fortælle om LP1, LP2 og LP3 fra en dommers synsvinkel, og om de nye LP-regler. Vi er en del der ser meget frem til dette arrangement.
  • Nørdklubben er i fuld vigør og nu også med en aflægger i form af en Rallynørdklub. Jeg kan og skal ikke deltage i det hele, men er dog med til at arrangere en rallygeneralprøve og en mini-LP-generalprøve. I sidstnævnte er det prøvelignende, men hver ekvipage må kun vælge fire øvelser – det er et eksperiment, som jeg er meget spændt på udfaldet af. Jeg tror det vil give samme pres som en fuld prøve, men bedre mulighed for at få fokus på nogle specifikke udviklingsområder.
  • Så har jeg bestilt en halv enetime hos min yndlingstræningsmakker – Camilla er ubetinget den der træningsmæssigt kender mig bedst, og nu har jeg bedt om hendes hjælp til fri ved fod og dirigeret apportering; det glæder jeg mere end almindeligt til!
  • Sydkystens Hundeskole har engageret Johanna Allanach til en inspirationsaften for vores instruktører (Camilla, Mette og mig selv), og det er bare noget vi ser meget frem til – for hun er den mest inspirerende træner man kan opdrive.
  • Selv om der ikke er så meget fokus på Lille Bjørn pt., så bliver han altså stadig trænet :-) Og for ham står de kommende måneder på nogle rallybegynderprøver (næste gang 17. april), han skal naturligvis udstilles på årets skue for Norwich og Norfolk-terriere den 25. april (som vi selv arrangerer), og hans skal udstilles både på DTK-udstilling 1. maj og DKK-udstilling 2. maj
  • Megan skal både op i rallyekspert og i LP3 den 17. apil og i LP3 den 2. maj. Denne gang vil jeg bede om at der står nogle nørder ved ringside, og kommenterer, hvis jeg ikke har fokus på Megan – målet er at det skal være sjovt (jeg har prøvet det før, men nu skal det være alvor), og det skal der være nogen der holder øje med!!!
  • Sidst med ikke mindst kommer de sidste to kurser med Bob Bailey. Jeg tager til Borlänge 11. maj for at deltage i Chaining workshop 12.-16. maj og Teaching workshop 19.-23. maj. Jeg glæder mig rigtigt meget til alle ovenstående hundeaktiviteter, men jeg glæder mig vildt meget til at møde Bob Bailey igen og lære lære lære ...

Ingen kommentarer: