søndag den 4. juli 2010

Ingen hundeaktivitet :-)

I dag var der hverken planlagt hunde- eller anden aktivitet, meget underligt!
Efter morgenturen med hundene hentede jeg morgenbrød, og vi fik naturligvis morgenmad udenfor i det skønne vejr.

Kirsten nyder drink på Meson Gourmet

Så besluttede vi spontant at tage på udsalg i Køge. Kirsten fik købt et par sko, jeg fik købt noget aftershave, og sjovt nok endte vi ved Meson Gourmet, en lille hyggelig restaurant i C.F. Petersens Gård ved Køge Torv, som vi fik anbefalet i fredags. Kirsten fik en tapastallerken og jeg fik et grillspyd, og det var bare rigtigt godt. Stedet kan varmt anbefales. Da vi skulle betale kom vi også til at købe lidt forskellige pølser, så var aftensmaden også reddet :-)
Hjemme igen blev Kirsten for første gang i år lokket i vandet, og naturligvis var Megan med!
Så fik vi lige nogle fotos fra receptionen i fredags (vi havde naturligvis ikke selv kamera med …), godt at der er nogen der tænker på det.

Kirsten, Christian og Paul

Og så er nørderne begyndt at lægge fotos ud fra i går. Der er sikkert flere men jeg har i hvert fald fundet Connis og Annies.
Aftenen stod IKKE på grill, vi fik pølserne fra Meson Gourmet, og Megan og Christian hyggede sig sammen :-))))

Jeg har pakket bilen med alt grejet til Sjov Sommer, og med Camilla som fotograf kan jeg garantere en masse gode billeder fra Sydkystens Hundeskoles arrangement med 20 børn med hund i morgen.
Og så fik jeg altså trænet lidt med Megan i eftermiddags: Fri ved fod, stillingsskift, springapportering og dirigeret apportering. Kort og effektivt og det gik godt alt sammen, dvs. alle mine kriterier blev opfyldt.

Ingen kommentarer: