søndag den 3. juni 2012

Rallyprøver 3. juni 2012

Lille Bjørn, Max og Megan efter morgenturen - solskin på Megans fødselsdag

Sydkystens Hundeskole havde arrangeret rallyprøver i dag ved Osted Skole. Udover at være med til at arrangere prøven havde jeg tilmeldt både Max, Lille Bjørn og Megan.

Skarp bemanding i dommerteltet
Max debuterede i begynderklasse og var oppe som første hund i klassen. Jeg havde brugt en del tid på at varme ham op, og vænne sig til omgivelserne, men jeg kunne godt se at hans fokus specielt i starten var meget på omgivelserne og ikke på mig. Der kom en del stramme liner mv. Men det meste af tiden gik han rigtigt pænt. Vi fik en enkelt 10’er og to ommere, og endte med 72 point og bestået. Jeg er meget tilfreds med denne debut i prøveverdenen for ham.


Lille Bjørn i springet (foto: Annie Larsen)

Lille Bjørn var oppe som nr. 2 i ekspertklassen med i alt 16 deltagere. Han var lidt træg i starten, hvor han næsten ikke ville sætte sig, men kom godt i gang senere som man kan se på denne video (tak Anne Baker Drud). Det endte med 96 point og 3. vinder og dermed er Lille Bjørn DKRLCH.

Der er ingen læsere af denne blog som er i tvivl om, at det ikke har været helt ligetil at nå dette mål. Jeg har været lige ved at opgive flere gange undervejs, men jeg kan være frygteligt stædig, og jeg blev ved, og Lille Bjørn vil jo så gerne være med. Og sørme om det så ikke pludselig lykkedes.


Lille Bjørn i æresplads (foto: Annie Larsen)

Vi går straks i krig med træning til Championklassen, jeg regner med at vi debuterer 29. juni.
Anne passer Megan

Endelig var Megan oppe i championklasse. Megan, som i øvrigt blev 9 år i dag, gik jævnt skidt dvs. jeg kunne ikke motivere hende ordentligt. Vi endte på 86 point, hvilket rakte til en 6. plads af 7. Mit mål med Megan er, at hun skal være ligeså velmotiveret på banen som Lille Bjørn – men som jeg har fået at vide: Hvis jeg kan gøre det med bjørnen kan jeg også gøre det med Megan.

Ingen kommentarer: