tirsdag den 8. august 2017

Sej Nose Work træning

Foto: Karin Schlichter

I dag stod der ”kun” Nose Work træning med Max hos Lonni på programmet. Det er ret lækkert at træne så tæt på, den samlede kørsel er 3½ km :-)

En masse sløjfer af ringbånd :-)

Der var 6 søg: indendørs med 2 gemmer, en sommerfuglevæg (2 gemmer), en ringbåndssløjfe væg (2 gemmer), søg ved trådhegn (2 gemmer), søg langs to sider af mur (2 gemmer) og søg ved mur/bænkesæt (2 gemmer).

Vi startede rigtigt dårligt ved sommerfuglene, nogle flotte markeringer, som jeg belønnede, men der var ingen filtdutter. Det blæste, så det var ikke helt nemt, men heller ikke vildt svært. Så gik jeg over til sløjferne, uden succes. Videre til søg ved mur, hvor han fandt det første, lave på smukkeste vis, men det næste kunne vi ikke finde.

Pause/timeout. Max i bilen. Nogle dybe indåndinger.

Så blev det vores tur til indesøget. De var rigtigt svære, det ene lidt højt, det andet utilgængeligt mellem to bure. Max arbejdede virkelig hårdt og vedholdende, men vi skulle bruge noget hjælp til fornuftig lokalisering og markering.

Masser vand til Max bagefter, og så begyndte det at køre.


De lave søg fandt han alle steder uden problemer, de høje voldte problemer, men med lidt strategisk hjælp gik det, og vi fik en stribe gode markeringer, heraf også et par på afstand.


Vi synes bestemt aftenen var i den svære ende i forhold til vores niveau, og det er tydeligt at Max (og også hans fører), kan blive lidt frustrerede, hvis søget trækker ud. Men Max arbejder virkelig energisk og markerer, så det er en fornøjelse.


Karin Schlichter stod på ydersiden ved sommerfuglesøget og fik taget et par skønne fotos af Max 

Foto: Karin Schlichter
 
Hvor bliver vi bare klogere fra gang til gang, og hvor er der bare meget at læse i Nose Work.

Tak til Lonni for hele tiden at udfordre os!

Ingen kommentarer: