tirsdag den 23. januar 2018

Strålende Nose Work med Lille Bjørn

Big Brother is watching you

Tirsdag går Lille Bjørn og jeg til Nose Work hos Merete i hallen i Viby. Han har lugtet lunten længe inden vi skal afsted og gemmer sig mellem Kirstens ben, og Max er helt frisk på at tage med i stedet. Lille Bjørn bliver båret ud og derefter er der ikke noget pjat med ham! Sjovt at han ikke vil med, men alligevel synes det er fantastisk, når vi træner …

Markering og tjek med far (Foto: Anita)

Der var en stribe søg i forskellig højde, der var beholdersøg som inkluderede holdere med 6 små flasker, hvoraf den ene indeholdt fært, der var svært tilgængelige søg, og der var et indendørssøg i køkkenet.

Lille Bjørn var intet mindre en fantastisk. Han arbejdede totalt koncentreret, knoklede for at komme til de høje kilder, og lavede flotte markeringer på dem, han kunne nå. Jeg prøvede at holde pause og for ham til at drikke indimellem, men det havde han ikke tid til.

Der var et søg, hvor et gitter forhindrede at hundene kom direkte til kilden, og jeg havde egentlig ventet at Lille Bjørn ville prøve at kradse for at komme forbi. Hvad gjorde han? Gik uden om gitteret, arbejdede flot ved kilden og endte med en perfekt markering!

Derefter gik vi ud i køkkenet, hvor han igen arbejdede superflot, og jeg havde ro i maven, og jeg fik lavet en korrekt fundet markering 😊 Superflot arbejde og markering af hr. Bjørn.

Kilde i det sammenrulle gulvtæppe (Foto: Anita)

Højt for Lille Bjørn, men fin markering (Foto: Anita)

Der var et par kilder, jeg var i tvivl om, men ikke når han markerede, bl.a. det, som er vist på det øverste foto, jeg gik fint forbi, men Lille Bjørn vendte straks om og markerede.

Det var helt klart den bedste Nose Work aften med Lille Bjørn, som bare bliver bedre og bedre også i denne disciplin.

Ingen kommentarer: