onsdag den 23. december 2020

Lillejuleaften


I år skal Kirsten og jeg holde juleaften alene, nå nej, med Max og Otto 😉 
Det ændrer ikke på traditionerne, vi skal have and, flæskesteg, rødkål, glaserede kartofler, kartoffelpinde, risalamande og lækker vin. Resterne bliver nydt de kommende dage.

Lillejuleaften var lidt præget af forberedelser til i morgen, men de tog ikke overhånd. Jeg sov længe (klokken blev over 7, før jeg stod op), og hundene snorkboblede mens jeg var i bad.

Morgenturen blev den nye standard ned til badebroen ved Jersie Strandpark langs vandet og retur i klitterne.


Kirsten og jeg havde tilmeldt en fitness-runde hos Tina (denfittecoach) 10-11, superhyggelig juleafslutning.

Jeg fik en hurtig frokost da vi kom hjem, og besluttede ret spontant at eftermiddagslufteturen skulle være i Roskilde, med start på Poppelgårdsvej. Da vi kom, så jeg godt at Lonni var der, midt i noget fotooptagelse, så jeg gik bare den planlagte tur. 


Lonni skrev på et tidspunkt og spurgte, hvor vi var, og vi fik hurtigt aftalt at mødes, så hundene kunne lege. Det er en fornøjelse at opleve LeeLoo, Otto og Max lege sammen, ja, Max ville bestemt gerne lege med. Til sidst kunne Otto følge med LeeLoo, hun var sørme blevet træt 😊 


Da jeg kom hjem, blev der snittet rødkål osv., inden vi gik en kort sidst på eftermiddagsturen og så nogle af de mere markante juleudsmykkede huse i nabolaget. 


Jeg fik en lækker øl som aperitif. 


Aftensmaden var kogt skinke med smørbraiserede hvidkål, savojkål og minispidskål, chips af grønkål samt friske urter (gourmet kål fra Freshland – Michael). 


Jeg havde som vin valgt Alban Michels Les sabots d’Hélène Pif Not Dead 2019, købt hos ogvinbonden. Et fantastisk match til maden!!! 

I morgen er det eneste planlagte at mødes med Lonni til noget træning/gå tur, og så sørge for at afvikle juleaften på en nogenlunde traditionel måde 😉

Ingen kommentarer: