lørdag den 2. januar 2021

Årsskifte

Det er ikke alle, der går op i nytår ...

Vi fik taget godt afsked med 2020 og er kommet godt ind i 2021.

Jeg vil gerne starte helt banalt med at tale om det, som rigtigt mange, der går til prøver med deres hunde, véd: hvis en prøve ikke går, som du havde håbet på, så lær af det, og fokusér derefter på fremtiden. Det samme gælder selvfølgelig i større skala. Der er ingen grund til masochistisk at fokusere på det, der ikke fungerede, hverken på prøveniveau eller i større skala.


Nytårsaftensdag havde Kirsten meldt sig til nytårstræning hos denfittecoach kl. 10:00-11:15, jeg synes det var lidt vildt, når vi også havde trænet aftenen inden 18:30-19:30. Jeg lovede at køre Kirsten til træning, og så gå en tur med hundene, mens hun trænede.

Det var perfekt!

Kirsten havde noget skøn træning, og jeg gik en dejlig tur med Max og Otto, og det var timet perfekt. Jeg kom tilbage da træningen sluttede, fik et glas Asti og nogen kage og fik taget ovenstående billede af det seje hold!


Nytårsaftenmenuen var bestilt hos Bistroen i Køge, det har jeg skrevet et lille indlæg om Nytårsaftensmenu fra Bistroen i Køge.


1. januar var en rolig dag uden planer. Kirsten foreslog, at jeg så en af mine gamle film, og valget fandt på Erich von Stroheims vidunderlige Queen Kelly, som jeg har skrevet om i dette blogindlæg Queen Kelly.


Til aften fik vi et par drinks, inden aftensmaden: andebryst med hokkaidogræskar samt palmekål med løg og svampe. Dertil Matsu, El Recio 2018.

I dag havde vi heller ingen planer, før jeg i går aftes foreslog min gamle filmnørdeven Bo, at vi mødtes på Amager, for at hilse på ham – han fylder 70 i dag.


Vi sørgede for kaffe og kage, hundene fik snuset til Amager, og vi fik alle set lidt af det nye Amager. Og lidt af det gamle, de tilgroede biler kunne jeg ikke stå for 😉 


Vi glemte at tage et foto, da vi var sammen med Bo, så Kirsten og jeg måtte ofre os, og sørge for en ekstra fødselsdagshilsen hjemmefra!


Til aften hummer og Marco Tanganelli, Anatrino Bianco 2019. Derefter oste og Matsu el Picaro 2019.

Ja, vi fik taget flot afsked med 2020 og har på allerbedste vis taget imod 2021.

Ingen kommentarer: